Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga 1 Doi jucători de la Farul Constanța, în echipa ideală a etapei a opta

ro

14 Sep, 2021 11:50 2454 Marime text
  • Victorie la scor pentru echipa „marinarilor“ contra Academicii Clinceni.

Farul Constanța a învins cu 5-0 pe teren propriu Academica Clinceni în etapa a opta a Ligii 1, iar în echipa ideală a rundei, prezentată de Liga Profesionistă de Fotbal la finele fiecărei etape, au fost incluși doi jucători de-ai „marinarilor“.

Este vorba de fundașul dreapta Damien Dussaut (26 de ani) și de atacantul Jefte Betancor (28 de ani), care a înscris de trei ori contra Academicii.

Damien Dussaut - „A pasat decisiv la două dintre golurile reuşite de Farul. Prinde pentru prima oară echipa etapei în sezonul curent“.

Jefte Betancor - „A marcat de trei ori, dovedind şi în acest meci că este în mare formă. Conduce clasamentul golgheterilor cu șapte goluri“.

Echipa ideală a rundei este: Niczuly (Sepsi) - Dussaut (Farul), MIron (FCSB), Vinicius (FCSB), Bancu ( U Craiova) - Cr. Costin (FC Voluntari), Al. Albu (Rapid), Olaru (FCSB), Ongenda (FC Botoșani) - Betancor (Farul), Keșeru (FCSB). Antrenor, Edward Iordănescu (FCSB).    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii