Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La „U13 Tournament Bierbeek 2023“, în Belgia, Academia Hagi 2011 a făcut victime de lux (GALERIE FOTO)

ro

19 Aug, 2023 16:31 1141 Marime text
  • Printre echipele care au fost învinse de echipa antrenată de Bogdan Ciocănel se numără KAA Gent, Glasgow Rangers sau Eintracht Frankfurt.


Echipa Academiei Hagi 2011 (antrenor, Bogdan Ciocănel) a participat la puternicul turneu „U13 Tournament Bierbeek 2023“, competiție care s-a desfășurat în Belgia, cu participarea a 25 de formații.

„Constănțenii au avut parte de meciuri extrem de puternice în fața unor echipe de top ale Europei și au încheiat competiția cu un bilanț de patru victorii, trei egaluri și o înfrângere“, se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi.

Academia Hagi a ratat la mustață prezența în cele două grupe semifinale și, după ce s-a clasat pe poziția a 3-a în faza grupelor, a evoluat în continuare în Turneul locurilor 11-15. În această secțiune, echipa constănțeană s-a clasat pe poziția secundă și a încheiat „U13 Tournament Bierbeek 2023“ pe locul 12. Pe parcursul competiției, Academia Hagi a făcut victime de lux, cum ar fi KAA Gent (2-1), Glasgow Rangers (2-0) sau Eintracht Frankfurt (3-0), și au înregistrat remize cu echipe importante, precum FC Copenhaga (1-1), St. Truiden (0-0) sau KSK Lierse (0-0).
 

Rezultatele înregistrate:


Grupe
Academia Hagi - KHO Bierbeek (Belgia) 3-2 (Luca Graure 2, Cristian Murguleț)
Academia Hagi - KAA Gent (Belgia) 2-1 (Luca Buică, David Călin)
Academia Hagi - St. Truiden (Belgia) 0-0
Academia Hagi - PSV Eindhoven (Olanda) 0-3



Turneul locurilor 11-15
Academia Hagi - KSK Lierse (Belgia) 0-0
Academia Hagi - FC Copenhaga (Danemarca) 1-1 (David Călin)
Academia Hagi - Glasgow Rangers (Scoția) 2-0 (Cristian Murguleț, Luca Buică)
Academia Hagi - Eintracht Frankfurt (Germania) 3-0 (Eduard Câmpianu 2, George Grasu)


Lotul Academiei Hagi 2011 care a participat la „U13 Tournament Bierbeek 2023“ a fost format din: Darius Mircea, Mario Chedid - portari; George Grasu, Eduard Țolu, Ianis Mela, Mihnea Nica, Paul Răduca, Eduard Cîmpianu, Tudor Vochin, Luca Graure, David Călin, Patrick Cotea, Bogdan Bețiu, Cristian Murguleț, Matteo Migit, Octavian Gherghișan, Patrick Curumi, Luca Buică - jucători de câmp. Antrenor: Bogdan Ciocănel. Antrenor cu portarii: Andrei Florescu. Antrenor de tehnică: Lucian Mălăele. Director coordonator: Mihai Stere. Director tehnic: Cristian Cămui.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Academia Hagi


Citește și:

Turneul „Brașov Junior's Cup 2023“
Academia Hagi a urcat pe podium cu toate cele patru echipe (GALERIE FOTO)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii