Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:27 25 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La gimnastică ritmică, CSS1 Constanţa a cucerit peste 20 de medalii la Naţionalele de la Baia Mare (galerie foto)

ro

07 Jun, 2019 00:00 2227 Marime text

La Baia Mare s-a desfăşurat Campionatul Naţional al Cluburilor Sportive Şcolare şi al Liceelor cu Program Sportiv la gimnastică ritmică, iar rezultatele Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa au fost remarcabile.
 
Astfel, gimnastele de pe litoral s-au întors de la competiţie cu 21 de medalii (şapte de aur, cinci de argint şi nouă de bronz). Au obţinut aurul şi titlul de campioane ale României: echipa de junioare II (pregătită de prof. Mariana Paris), în componenţa Iulia Caraman, Beatrice Ristea, Cristina Halep, Bianca Niculae şi Daria Vasilescu; Cristina Halep - la coardă şi la măciuci; Beatrice Ristea - la individual compus, la minge şi la panglică; Iulia Caraman - la coardă.
 
Cristina Halep a mai cucerit o medalie de argint (la individual compus) şi două de bronz (la minge şi panglică), Iulia Caraman a mai obţinut patru medalii de argint (la individual compus, minge, măciuci şi panglică), iar cu bronz au mai fost medaliate Beatrice Ristea (de două ori, la coardă şi la măciuci) şi Bianca Niculae (de cinci ori, la individual compus, coardă, minge, măciuci şi panglică). Daria Vasilescu s-a mai clasat pe locul patru la minge, pe cinci la cerc şi pe şase la individual compus.
 
Pe lângă acestea, şi alte gimnaste de la CSS1 Constanţa au avut evoluţii apreciate la Baia Mare, ratând de puţin podiumul, precum Izabela Tilincă (junioare III, prof. Luiza Cerbula) - locul şase la individual compus, cerc şi panglică şi locul 7 la coardă - sau echipa de junioare I (prof. Vasilica Râşniţă) - locul patru, în componenţa Rianna Rotaru, Erin Ablachim, Denisa Diculescu şi Mălina Dabija.
 
Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanţa)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii