Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Acapulco, Alexander Zverev și-a pierdut cumpătul și a lovit cu racheta scaunul arbitrului. Jucătorul a fost exclus din turneu

ro

23 Feb, 2022 11:53 2210 Marime text




 
  • Perechea formată din Zverev și brazilianul Marcelo Melo a cedat cu 2-6, 6-4, 6-10 în fața britanicului Lloyd Glasspool şi finlandezului Harri Heliovaara.

Jucătorul german de tenis Alexander Zverev, clasat pe locul trei în clasamentul mondial, a fost exclus din turneul de la Acapulco, în urma unei crize de nervi pe care a avut-o după meciul pierdut la dublu.

Perechea formată din Zverev și brazilianul Marcelo Melo a cedat cu 2-6, 6-4, 6-10 în fața britanicului Lloyd Glasspool şi finlandezului Harri Heliovaara, iar la final germanul de 24 de ani a avut un comportament nesportiv.

A lovit de trei ori scaunul arbitrului, apoi s-a aşezat pe scaunul său, după care s-a ridicat din nou pentru a-i adresa cuvinte dure oficialului partidei şi a lovi încă o dată cu racheta sa.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: captură Youtube (Natdax Tennis)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii