Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Stănescu - „Anticipam acest rezultat“ HC Dobrogea Sud s-a impus la diferenţă de 16 goluri în meciul cu HC Farul

ro

07 Sep, 2015 00:00 2194 Marime text
Cele două echipe de handbal masculin ale Constanţei, nou-înfiinţate în această vară, HC Farul şi HC Dobrogea Sud, s-au întâlnit, ieri, în Sala Sporturilor din Constanţa, cu ocazia primului lor meci oficial, care a contat pentru runda inaugurală a Diviziei A (eşalonul secund al handbalului românesc).

Gazdă a fost HC Farul (antrenori, Eden Hairi şi Enis Murtaza) dar, conform aşteptărilor, victoria le-a aparţinut oaspeţilor (antrenor, Djordje Cirkovic), scor 43-27 (22-14). Pentru HC Farul au înscris Tudorancea (8 goluri), Loghin (5 - unul de la 7 m), Cătălin Ion (3), Stoian (3), Moşoiu (3), Pană (2), Tucanu (1), Marcu (1) şi Duşa (1). Marcatorii HC Dobrogea Sud au fost: Vujadinovic (8), Rakcevic (8), Subţirică (8), Cutura (4), Munteanu (4), Angelovski (3 - unul de la 7 m), Bologa (3), Săulescu (3) şi Bondărescu (2).

„Anticipam acest rezultat. Însă, chiar dacă am câştigat la o diferenţă destul de mare, jocul nostru nu a fost foarte bun. Sunt convins că poate fi mult îmbunătăţit. Cred că în meciurile care urmează vom arăta publicului constănţean o evoluţie mult mai bună. Suntem foarte iubiţi la Constanţa, handbalul e acelaşi, indiferent că se joacă în Liga Naţională sau în Divizia A. Astăzi însă (n.r. ieri), publicul a fost mai rezervat, ţinând cont că se duelau două echipe locale, dar, când vom întâlni alţi adversari, fanii vor fi mult mai gălăgioşi“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud.

„S-a văzut clar plusul de experienţă pe care îl au cei de la Dobrogea Sud. Sau diferenţa dintre un salariu de 3.500 pe lună şi unul de 2.000 de lei pe lună. Sau diferenţa dintre un jucător de 40 de ani şi unul de 19-20 de ani. Plusul de valoare a fost evident. Mă bucur în special pentru prima repriză şi asta le voi spune şi băieţilor. Să nu se sperie, e un început de drum. Aşa a fost şi acum 15 ani, când am demarat proiectul HCM. Cele mai multe goluri le-am luat pe contraatac, din mingi făcute cadou“, a spus şi Nurhan Ali, preşedintele HC Farul.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii