Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ionuț Larie a adus victoria Farului Constanța în meciul cu FC Argeș (GALERIE FOTO)

ro

14 May, 2022 18:53 1865 Marime text
  • În clasament, Farul se află pe locul patru, cu 32 de puncte, cu unul mai mult decât FC Voluntari, ocupanta poziției a cincea, care are însă un meci în minus, urmând a juca în etapă în această seară, de la ora 21.00, acasă cu FCSB.

Farul Constanța a disputat astăzi meciul din etapa a noua a turneului play-off din Liga 1, pe teren propriu cu FC Argeș.

A fost ultima partidă a sezonului susținută de „marinari“ în fața propriului public, iar elevii lui Gică Hagi le-au oferit fanilor o victorie, a doua din play-off, scor 1-0 (1-0).

Golul a fost înscris de Ionuț Larie, în minutul 34.   

Căpitanul Ionuț Larie a marcat singurul gol al unei partide în care diferența ar fi putut fi mult mai mare după numărul de ocazii la cele două porți, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Boboc (46 Dussaut), Larie, Mladen (15 Nedelcu), De Nooijer - Ciobanu (71 Radaslavescu), Artean, Grameni - Purece (46 Sali), Ad. Petre (64 Betancor), Pitu. Rezerve: Brănescu - Borza, Radaslavescu, N. Popescu, Moldoveanu.

FC Argeș (antrenor, Andrei Prepeliță): Greab - Tofan (86 Latovlevici), Turda, Dobrosavlevici, Mușat - Raynov, Șerban ( 63 Honciu) - Isfan, Palic (63 Tănase), Dumitru (63 Arias) - Fatai. Rezerve: D. Croitoru - Moisie, Dumitrașcu, Crivac, Oprescu.
 
În clasament, Farul se află pe locul patru, cu 32 de puncte, cu unul mai mult decât FC Voluntari, ocupanta poziției a cincea, care are însă un meci în minus, urmând a juca în etapă în această seară, de la ora 21.00, acasă cu FCSB.

În etapa viitoare, care va încheia campionatul, Farul va juca pe terenul CSU Craiova (locul 3), vineri, 20 mai, de la ora 20.30.  

UPDATE:

După FC Voluntari – FCSB 2-2, clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj – 54p (8m), 2. FCSB – 53p (9m), 3. Universitatea Craiova – 45p (8m), 4. FC Voluntari – 32p (9m), 5. Farul – 32p (9m), 6. FC Argeș – 27p (9m).

Duminică, 15 mai, de la ora 21.30, se joacă ultimul meci al etapei, CFR – Universitatea, iar, cu o victorie, echipa gazdă devine matematic campioană, cu o rundă înainte de final.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii