Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitaţi speciali Un tânăr în scaun cu rotile şi tatăl său, Lilian Badea, primarul comunei Ograda, prezenţi la meciul SSC Farul - Progresul 1944 Spartac

ro

15 Apr, 2018 11:59 3551 Marime text
Un tânăr în scaun cu rotile, Andrei Badea (22 de ani), şi tatăl său, Lilian Badea, primarul comunei Ograda, din judeţul Ialomiţa, au fost prezenţi la meciul SSC Farul - Progresul 1944 Spartac 1-1, în urma invitaţiei primite de la clubul constănţean.

Cei doi au venit şi la partida Unirea Slobozia - SSC Farul, de luna trecută, ca să vadă echipa de pe litoral, iar oficialii echipei de pe litoral şi fanii, impresionaţi de devotamentul celor doi, le-au adresat invitaţia de a asista şi la derby-ul promovării cu Progresul 1944 Spartac.

La meci, tatăl şi fiul au stat pe pista de atletism a stadionului „Farul“, iar înainte de partidă au făcut o poză şi cu antrenorul principal al SSC Farul, Petrre Grigoraş, pe care-l apreciază în mod deosebit.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa  

Citeşte şi:

https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/deschidere-editie/un-tanar-in-scaun-cu-rotile-si-tatal-sau-lilian-badea-care-e-primarul-comunei-ograda-invitati-ai-ssc-farul-la-meciul-cu-progresul-1944-spartac-galerie-655329.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii