Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitori, oficiali şi antrenori noi la Năvodari Săgeata l-a ofertat pe antrenorul Petre Grigoraş

ro

20 Jan, 2013 23:24 2624 Marime text
sageata_Petre_Grigoras.jpgStarea de incertitudine care a domnit în ultimul timp la divizionara secundă Săgeata Năvodari începe să se risipească. Mihai Guliu, antrenorul formaţiei Eolica Baia, a anunţat că Săgeata va fi preluată de noi investitori, în frunte cu Nicu Babu (un tulcean care stă în Constanţa şi care are afaceri în construcţii). Va veni şi un preşedinte, iar staff-ul tehnic va avea altă configuraţie: Mihai Guliu, Gică Butoiu (tehnicienii de la Eolica) plus un antrenor cu mare experienţă. „Noi l-am fi vrut pe tehnicianul Petre Grigoraş, cu care am discutat în acest sens, însă acesta nu a acceptat, ţinând cont că are oferte de la un nivel mult mai înalt, inclusiv din străinătate", a arătat Guliu. Potrivit lui, actualul principal, Aurel Şunda, nu va mai fi la echipă, iar în privinţa celorlalţi antrenori de acum se va pronunţa noul principal (sau director tehnic) care va fi numit. Actualul manager general, Mihai Terzi, va rămâne însă pe un post la club.

„Alături de Nicu Babu vor fi şi alţi investitori aromâni. În funcţie de lotul pe care vom reuşi să-l alcătuim, vom forţa şi promovarea în Liga 1, în cel mai fericit caz. Ne trebuie vreo nouă-zece jucători. Să vedem ce vom reuşi să achiziţionăm. Mâine (n.r. astăzi), la ora 15.00, ne reunim, iar pe 28 ianuarie plecăm în cantonament la Buşteni. Al doilea stagiu va fi în Antalya, unde vom pleca pe 14 februarie. Zilele următoare, sperăm să definitivăm şi situaţia lui Aurel Şunda. Avem un proiect îndrăzneţ, care se întinde pe mai mulţi ani", a mai spus Mihai Guliu.

În privinţa echipei de Liga a III-a Eolica Baia, în zece zile patronul clubului va anunţa dacă formaţia va funcţiona în continuare. Oricum, de la Eolica sunt în vedere pentru a fi transferaţi la Săgeata patru - cinci tineri de perspectivă. „Mâine (n.r. astăzi) vom afla noutăţile. Deocamdată, nu ştim nimic. Din câte se pare, sunt investitori noi, care au căzut de acord cu Primăria", a declarat şi Mihai Terzi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii