Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Întâlnirea generațiilor“, eveniment sportiv la Medgidia cu scop caritabil. „Împreună pentru Ana-Maria!“

ro

15 Dec, 2021 00:00 2239 Marime text

 
  • Evenimentul este organizat de CS Medgidia, cuprinzând două meciuri demonstrative de fotbal.
 
Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia găzduiește sâmbătă, 18 decembrie, un eveniment sportiv cu scop caritabil, care și-a propus să ajute o fetiță, Ana-Maria, căreia i-a fost descoperită recent o tumoră cerebrală. 
 
Intitulat „Întâlnirea generațiilor“, evenimentul, care se desfășoară sub sloganurile „Împreună pentru Ana-Maria“ și „O mare familie“, este organizat de CS Medgidia, cuprinzând două meciuri demonstrative de fotbal. De la ora 11.00, va avea loc o partidă de juniori, iar de la ora 12.00, seniorii de la CS Medgidia vor întâlni o formație formată din foști jucători ai Medgidiei. 
 
„Părinții au nevoie de sprijinul nostru, în demersul de a o vindeca pe Ana-Maria. Așadar, vă invităm sâmbătă, de la ora 11.00, să fiți alături de micuță la meciul demonstrativ al juniorilor CS Medgidia, iar de la 12.00 la partida seniorilor, împotriva foștilor jucători ai municipiului Medgidia. Va fi o întâlnire între generații, cu un singur scop! Împreună pentru Ana Maria!“, este mesajul CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citește și:
 
Imagini cutremurătoare!
Phoenix CSU Simona Halep ajută două familii, cu 12 copii, care trăiesc în anexe ale unor grajduri, la Ciocârlia (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii