Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inaugurare Spații amenajate pentru lupte, scrimă și gimnastică la sala de sport „Victoria Cumpăna“ (GALERIE FOTO +VIDEO)

ro

04 Feb, 2022 10:53 3939 Marime text



Noile spații amenajate în incinta sălii de sport „Victoria Cumpăna”, pentru pregătirea sportivilor Clubului Sportiv Victoria Cumpăna de la secțiile de lupte, scrimă și gimnastică ritmică, sunt inaugurate astăzi.




Primăria și Consiliul Local Cumpăna, alături de Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, oferă astfel noi facilități și condiții optime de pregătire sportivilor din localitatea constănțeană.
 


La festivitatea de inaugurare participă pe lângă sportivi, oficiali și antrenori ai clubului, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, și mai mulți invitați, inclusiv de la DJST Constanța, de la federațiile sportive naționale, de la cluburile și instituțiile de învățământ partenere ale CS Victoria Cumpana.


Nu lipsesc Elena Frîncu, Ilie Floroiu, Roxana Bârlădeanu, Aurelian Arghir, George Cosac, Mircea Apolzan, Florina Cristache, Alin Larion, Gigi Pambuca, Alexandru Negraru, Horia Gheorghe

Mariana Gâju: Activitatea de astăzi este dedicata sportului cumpanean. Am revenit acasă în prima sala de sport a comunei Cumpăna, inaugurată în 2004. A reprezentat pentru noi deschiderea viitorului pentru sportul, un mod de viață la Cumpăna. Avem lângă noi un mentor, Elena Frincu. Sportivii noștri sunt bogăția comunei Cumpăna. Avem lângă noi oameni dragi ai sportului.

Prin sport clădim oameni adevărați.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii