Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ziua în care Farul Constanța întâlnește Flora Tallinn, se împlinesc 40 de ani de la debutul lui Hagi la Naționala României (VIDEO)

ro

09 Aug, 2023 14:55 2393 Marime text
 
Farul Constanța, campioana României, susține joi, 10 august 2023, prima manșă a dublei întâlniri cu Flora Tallinn, campioana Estoniei, din turul trei preliminar al competiției europene Conference League.
 
Partida se joacă pe stadionul principal din baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 20.30.
 
Acesta este al treilea meci european pe care Farul îl dispută în acest sezon la Ovidiu, în celelalte două partide înregistrând victorii, 1-0 cu Sheriff Tiraspol (campioana Republicii Moldova) și 3-2 cu FC Urartu (campioana Armeniei).
 
Pentru partida cu Flora, echipa de pe litoral îi are indisponibili pe Gustavo, Benchaib și Marco Borgnino, în timp ce Denis Alibec este incert, el neantrenându-se deloc, din pricina unor probleme medicale, după returul cu Urartu.
 

Meciul cu Flora Tallin e încă o provocare pentru noi, o nouă experiență în Europa. Sunt două manse în care trebuie să fim noi, să încercăm să ne autodepășim, să dăm tot ce avem mai bun. Fiecare trebuie să exceleze. Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere, cu jucători disciplinați, înalți, cu o disciplină tactică foarte bună, atât ofensiv, cât și defensiv. E o campioană și trebuie să avem un respect total în această privință, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al campioanei României.   

Meciul Farul – Flora Tallinn se joacă în ziua în care se împlinesc 40 de ani de la debutul lui Gheorghe Hagi la echipa națională, pe 10 august 1983, în meciul Norvegia - România 0-0.

Timpul trece. Important e că în spate mă uit cu mândrie. Sunt mândru de tot ce am făcut. Pentru mine, echipa națională a reprezentat totul, de mic. Orice jucător român asta își dorește, să joace la echipa națională, s-o reprezinte și să muncească cu inima pentru ea, a declarat Hagi.  


Meciul Farul - Flora Tallin a fost prefațat din partea Farului și de mijlocașul Tudor Băluță, ale cărui declarații le găsiți mai jos.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

 
LIVE TEXT
Farul Constanța, succes obținut în prelungiri cu FC Urartu, în preliminariile Conference League 2023/2024! (GALERIE FOTO)


LIVE TEXT. Meci la Ovidiu
Farul Constanța, victorie cu Sheriff Tiraspol, în prima manșă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor (GALERIE FOTO + VIDEO)


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii