Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„În fieful echipelor puternice“ Voleibalistele de la CS Medgidia au urcat pe locul trei în clasamentul Diviziei A1

ro

26 Jan, 2021 00:00 2138 Marime text
  • În 13 meciuri susţinute în Divizia A1, echipa din Medgidia a înregistrat zece victorii şi trei eşecuri.
  • CS Medgidia a câştigat cu 3-0 primele două partide din 2021.
  • Echipa de pe litoral îi are ca antrenori pe Florin Voinea şi pe Radu Began.
 

Echipa feminină de volei CS Medgidia îşi continuă seria formidabilă în prima ligă din România, Divizia A1, iar începutul de an i-au adus două noi victorii, dar şi o urcare de o poziţie în clasament, până pe trei!

Formaţia antrenată de Florin Voinea şi Radu Began a disputat primele două meciuri din 2021 la turneul de la Medgidia, înregistrând două victorii cu 3-0, contra echipelor CSU Medicina CNUE Tg. Mureș şi Știința Bacău. La finele celei de-a doua partide, care a încheiat evoluţia CS Medgidia din acest turneu, Florin Voinea a declarat: „O partidă grea, se simţea încărcătura. Tocmai de aceea cred că fetele au intrat destul de greu în meci. Simţeam că sunt motivate, că aveam tot ce ne trebuie pentru a câştiga, dar tracul a fost destul de mare pentru ele. Mă bucur că, uşor-uşor, am reuşit să punem stăpânire pe joc, ne-am îndeplinit cât de cât sarcinile şi am recuperat o diferenţă la început destul de importantă“.


„Trăim emoţii la fiecare turneu“

În 13 partide susţinute în Divizia A1 până acum, CS Medgidia a înregistrat 10 victorii (cinci cu 3-0, patru cu 3-1, una cu 3-2) şi trei înfrângeri (două cu 1-3 şi una cu 0-3).

„Sperăm să rămânem aici, în fieful echipelor puternice din campionatul românesc şi să facem faţă competiţiei la fel ca şi până acum. Trăim emoţii la fiecare turneu. Sperăm să avem echipa sănătoasă, să putem alinia cea mai bună formulă de joc, situaţie în care aşteptările sunt destul de mari. Indiferent cine a intrat pe teren, fetele şi-au îndeplinit foarte bine sarcinile de joc. Tocmai de aceea suntem în clasament în poziţia actuală. Însă, din păcate, sportul fără spectatori e dificil de trăit. Nu este uşor. Jucătoarele simt nevoia unui public, de a fi motivate. Lipsa publicului face poate ca echipele să nu evolueze la capacitate maximă“, a mai spus Florin Voinea.


Luptă pentru toate mingile

„Să sperăm că o vom ţine tot aşa. Deocandată, nu simţim oboseala, doar ce a început returul. Vor urma multe turnee şi sperăm să fie tot colectivul complet. Dacă ne vom mobiliza ca de fiecare dată, va fi bine. Noi luptăm pentru orice minge şi cred că aceasta se vede în rezultate. Fără public e puţin cam greu, ne auzim noi singure. Fanii ne urmăresc însă de la distanţă şi le mulţumim că ne susţin“, a precizat şi voleibalista Mihaela Albu.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)


Citeşte şi:

Divizia A1
Voleibalistele de la CS Medgidia, două victorii cu 3-0 în turneul de pe teren propriu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii