Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În decurs de doar şase zile Trei meciuri de foc pentru HCM

ro

17 Nov, 2010 02:43 1447 Marime text
hcm.jpgCampioana va avea de jucat în mai puţin de o săptămână, două partide dificile în Liga Campionilor şi una extrem de importantă în campionat

După ce în meciul precedent a reuşit prima victorie în faza grupelor Ligii Campionilor, HCM Constanţa va încerca mâine să repete performanţa şi să obţină un nou succes în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa.

Formaţia pregătită de Eden Hairi şi Alexandru Buligan va primi vizita ruşilor de la Sankt Petersburg HC, echipă cu care se află în luptă pentru ocuparea locului 4 în Grupa D, ultimul care asigură calificarea în optimile competiţiei. În această ecuaţie intră şi Bosna Sarajevo, care ocupă ultima poziţie în grupă, cu un singur punct. Campioana României se află pe locul 4, după patru meciuri, cu 2 puncte, la egalitate cu adversarul de mâine, însă cu un golaveraj mai bun. În aceste condiţii, victoria este singura variantă pentru Toma şi compania, pentru a se menţine în cursa pentru un loc în optimi, având în vedere că meciurile retur contra celor două contracandidate la calificare se vor disputa în deplasare. Se anunţă astfel un meci echilibrat în care ambele formaţii vor căuta să obţină preţioasele puncte puse în joc. Tehnicianul constănţenilor, Eden Hairi, speră ca până la ora meciului să nu aibă nicio problemă de efectiv, după ce la ultimul joc din campionat au lipsit Toma, Mureşan şi Adzic, toţi accidentaţi. „Avem un moral bun înaintea meciului tur cu Sankt Petersburg, din Liga Campionilor, când trebuie neapărat să obţinem victoria. Gândurile noastre sunt îndreptate spre această partidă. Sperăm ca până la ora meciului să-i recuperăm şi pe cei trei jucători accidentaţi", a declarat antrenorul Eden Hairi. Partida de la Sala Sporturilor va începe la ora 19.30 şi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Cehia. Aceasta va fi formată din Vaclav Kohout şi Petr Novak. Observatorul meciului va fi austriacul Gustav Burziwal. Preţul unui bilet la meci va fi 30 de lei.

Duminică - la Suceava, miercuri - în Rusia

După meciul cu ruşii, handbaliştii campioanei nu vor avea prea mult timp la dispoziţie pentru a se odihni, pentru că duminică se vor deplasa la Suceava pentru partida din etapa a X-a a Ligii Naţionale, contra formaţiei locale Universitatea. Şi aici, victoria este singura soluţie pentru trupa lui Eden Hairi. Altfel, constănţenii vor pierde legătura cu echipele aflate în vârful clasamentului. Apoi, miercuri, seria partidelor „de foc" ale HCM-ului se va încheia cu returul de la Sankt Petersburg, din Liga Campionilor. În altă ordine de idei, ieri seară a fost programată deja prima partidă din runda cu numărul 10, UCM Reşiţa evoluând pe terenul formaţiei CSM Oradea. Meciul s-a disputat după închiderea ediţiei. Celelalte partide ale etapei sunt programate astfel: Pandurii Târgu-Jiu - Ştiinţa Bacău (astăzi, de la ora 18.00), Universitatea Cluj - Poli Timişoara (sâmbătă, ora 11.00), Steaua - CSM Bucureşti (sâmbătă, ora 17.00), Dinamo - CSM Satu Mare (sâmbătă, ora 18.00) şi HC Odorhei - Minaur Baia Mare (sâmbătă, ora 18.00).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii