Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În bătălia pentru calificarea în play-off, Farul Constanța a pierdut meciul de acasă cu FC Argeș (GALERIE FOTO)

ro

21 Feb, 2022 20:07 2672 Marime text
 
  • Golul victoriei în partida de la Ovidiu a fost reușit din lovitură liberă de Iasmin Latovlevici.
 
Farul Constanța a susținut astăzi meciul din etapa a 27-a a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu FC Argeș, într-o dispută importantă în lupta pentru calificarea în turneul play-off.
 
Înaintea partidei, cele două echipe se aflau pe locul șase (Farul), respectiv șapte (FC Argeș), fiind despărțite de patru puncte.
 
Confruntarea le-a revenit oaspeților, scor 1-0 (Latovlevici 89), cele două formații păstrându-și pozițiile în ierarhie, numai că acum Farul mai are doar un punct avans în fața lui FC Argeș (42-41). 
 
Rezultat nedrept pentru echipa noastră în etapa a 27-a, 0-1 cu FC Argeș, după un meci în care Farul a dominat, și-a creat ocazii importante, dar a fost lipsită de șansă. Singurul gol al meciului a fost marcat de Latovlevici în min.89 din lovitură liberă de la 25m, este mesajul de pe site-ul oficial al echipei de pe litoral.
 
Au evoluat:
 
Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Dussaut (73 Boboc), Larie, Ghiță, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Grameni - Iancu (33 Purece, 68 Moldoveanu), Betancor (46 Petre), Omoh (46 Nedelcu). Rezerve: Brănescu - Mladen, Radaslavescu, Borza.
 
FC Argeș (antrenor, Andrei Prepeliță): Greab - Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Mușat(73 Viana) - Meza Colli, Raynov - Isfan (73 Dumitru), I. Șerban, Tănase (54 Latovlevici) - Said. Rezerve: D. Croitoru - Boldor, Miguel, Dumitrașcu, Palic, Arias.
 
În etapa viitoare, Farul va juca în deplasare cu FCSB (locul 2, cu 59 de puncte), duminică, 27 februarie, de la ora 21.00.  


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii