Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Împreună pentru viitor“, workshop dedicat școlilor de fotbal partenere ale Academiei Hagi

ro

31 Mar, 2021 16:20 3532 Marime text
  • Școlile prezente la workshop au fost: Luceafărul Turnu Severin, CS Corvinul Hunedoara, Delta Tulcea, Isport Vâlcea, New Star București, Academia Gică Popescu, CS Năvodori, CS Medgidia și Victoria Cumpăna. 
 
La hotel Iaki din Mamaia, a avut loc primul workshop „Împreună pentru viitor“, dedicat școlilor de fotbal partenere ale Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. 

Întâlnirea, la care au participat 10 școli partenere, a fost deschisă de un discurs al lui Gheorghe Hagi, cel care a dezvăluit participanților strategia Academiei pe care a înființat-o în 2009, Academie care a pus bazele echipei FC Viitorul. 

De asemenea, președintele clubului FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a vorbit despre obiectivele Academiei, prin dezvoltarea mai multor parteneriate în țară pentru descoperirea tinerelor talente. 

Din partea Academiei au mai fost prezenți Zoltan Iașko, director sportiv al FC Viitorul, Pavel Peniu, președinte Academia de Fotbal Hagi, Cristian Cămui, director tehnic, Massimo Pedrazzini, director de metodologie și evaluare și Mihai Stere, director coordonator al grupelor 10-13 ani din cadrul Academiei Hagi. 

După întâlnirea de la hotelul Iaki, reprezentanții celor 10 școli au mers la baza de la Ovidiu a Academiei Hagi, acolo unde au urmărit antrenamentele grupelor de juniori de 10, 11 și 12 ani. 
 
Școlile prezente la workshop au fost: Luceafărul Turnu Severin, CS Corvinul Hunedoara, Delta Tulcea, Isport Vâlcea, New Star București, Academia Gică Popescu, CS Năvodori, CS Medgidia și Victoria Cumpăna. 

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii