Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud s-au reunit la Sala Sporturilor din Constanța, după vacanța de iarnă (galerie foto+video)

ro

04 Jan, 2019 18:21 1835 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a reunit în această seară la Sala Sporturilor din Constanța, demarând pregătirea pe 2019, după încheierea vacanței de iarnă.

Efectivul de jucători a fost însă unul redus, 13 handbalisti, alți șapte fiind convocați la acțiuni ale loturilor naționale.

Sub comanda antrenorului secund Marko Isakovic (principalul Zvonko Sundovski urmând a ajunge maine), au efectuat prima ședință de pregătire a anului Buricea, Toma, Cutura, Mocanu, Crnoglavac, Kevic, Vujovic, Ignat, Malinovic, Susanu, Andrei, Csog și Mladenovic, cărora li s-a alăturat, pentru o miscare, si fiul președintelui HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, junior în cadrul clubului. 

"Stagiul de pregătire centralizat se va desfășura doar la Constanța. E o perioadă grea, dar importantă, o gură de oxigen care trebuie să ne ajute pe parcursul campionatului. E foarte bine ca avem jucători la loturi, atât al României, cât și ale altor țări. Sperăm ca după operație Crnoglavac să se recupereze până la primul meci pe care-l vom susține în 2019", a spus Ionuț Stănescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii