Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Fotbaliştii de la SSC Farul au încheiat vacanţa. Cine a condus primul antrenament (galerie foto)

ro

25 Jun, 2018 18:29 4928 Marime text
Fotbaliştii de la SSC Farul Constanţa, echipă nou-promovată în Liga a 2-a, au încheiat astăzi vacanţa şi s-au reunit la stadionul „Farul“.
 
În absenţa antrenorului principal Petre Grigoraş şi a secundului Marian Dinu, primul antrenament a fost condus de al doilea secund, Ion Barbu, alături de care s-au aflat antrenorul de portari Gheorghe Mina, preparatorul fizic Gheorghe Avram şi asistentul medical Dragoş Axente.

La pregătire au fost prezenţi 18 jucători: A. Iani, M. Botea, Androne, Vântu, V. Şicu, I. Florea, Vl. Suciu, Cârstocea, Tudorică, C. Matei, Ov. Radu, Mişelăricu, Caragea, R. Stănescu, Călinţaru, Al. Grigoraş, Cl. Dragu şi C. Zamfir.            

Petre Grigoraş şi Marian Dinu au primit acceptul clubului de a se prezenta la echipă pe 30 iunie a.c., atunci când vom purta discuţii cu ei. La reunire, au fost prezenţi majoritatea fotbaliştilor cu care am încheiat sezonul trecut, mai puţin portarul Gurău, care nu mai face parte din lot, celălalt portar,  Vlăduţ Neagu, care a fost învoit, şi cei trei străini (Lamine, Kwadwo şi Momodou), care vin peste o săptămână. L-am readus pe Codruţ Matei, de la Techirghiol, şi au mai fost prezenţi un jucător din Cumpăna, care am înţeles că a jucat prin ligile inferioare din Italia, Ovidiu Radu, şi Mişelăricu, un tânăr de la Dinamo, care a jucat în Youth League. În rest, nu au fost alte nume noi astăzi, aşteptând să vedem ce va spune în privinţa jucătorilor şi cel care va fi noul antrenor. Săptămâna aceasta, vom renegocia contractele cu majoritatea jucătorilor, mai puţin Momodou şi Kwadwo, cărora nu le expiră înţelegerile la finele lunii, mai au un an, a declarat Georges Muzaca, vicepreşedinte SSC Farul.

 
Mâine, este aşteptat la Constanţa, pentru discuţii, Marius Baciu, antrenorul care are prima şansă de a fi noul principal al echipei, în locul lui Petre Grigoraş.

„Toţi vom trage la aceeaşi căruţă şi vom acţiona unitar“
 

Stimaţi suporteri, dragi constănţeni, astăzi a început un nou capitol al poveştii renaşterii Farului! Un nou urcuş, incomparabil de greu, în faţa căruia toate realizările de până acum par să pălească. Ştim că pentru mulţi dintre dumneavoastră această perioadă a fost marcată de griji şi incertitudini. Astăzi, însă, a fost linişte şi sperăm să fie aşa şi în continuare! Pe această cale, vă rugăm respectuos să înţelegeţi că măsurile pe care am fost nevoiţi să le aplicăm au fost absolut necesare. Toate acţiunile pe care le-am întreprins au vizat în principal respectarea cerinţelor impuse de către autorităţile locale pentru continuarea colaborării în cadrul Proiectului Suporter Spirit Club Farul Constanţa. Corectitudine, transparenţă şi o evidenţă riguroasă a tuturor resurselor, asta ni s-a cerut şi asta dorim să oferim! Nu doar pentru autorităţile locale, dar şi pentru comunitate, sponsori, membri cotizanţi şi suporteri. De acum încolo toţi vom trage la aceeaşi căruţă şi vom acţiona unitar. Am aşteptat sfârşitul sezonului pentru a trage linie, pentru a analiza punctele tari şi pe cele slabe, ameninţările şi oportunităţile. Am fi putut acţiona mai devreme, dar nu ne-am dorit să periclităm realizarea obiectivului pe care ni l-am asumat, promovarea în Liga a II-a. În aproximativ o lună, S.S.C. Farul va disputa probabil ultimul meci amical înaintea de debutul oficial în campionat. Avem multe de făcut într-un timp destul de scurt, dar suntem siguri că ne vom descurca! Ne aşteaptă un sezon greu, în care vom avea nevoie din nou de sprijinul dumneavoastră! Fiţi alături de Farul în continuare! Împreună ducem mai departe spiritul farist!, a fost mesajul SSC Farul.

  
Astăzi, Marcel Lică, directorul executiv al SSC Farul, a împlinit 61 de ani.

La mulți ani, multă sănătate și împliniri, Marcel Lică!
Marcel Lic[ a fost cooptat în cadrul proiectului încă de la început, ocupând pe rând funcțiile de Președinte Executiv și Director Executiv. Experiența sa a fost un real atu în organizarea activității sportive, precum și în relația cu forurile diriguitoare ale fotbalului romanesc, AJF - FRF. Îi dorim cât mai multe realizări alături de echipa suporterilor, i-au urat cei de la SSC Farul.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dobrogean 26 Jun, 2018 13:08 Ce pomi sunt in tribuna....fructiferi?Cand vom veni la meci vom manca si fructe!!!!!Ce fel a ajuns Stadionul Farul....