Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Constanța. Moș Crăciun a venit la spectacolul de final de an al gimnasticii aerobice (galerie foto+video)

ro

15 Dec, 2018 11:39 2390 Marime text
Casa de Cultură din Constanța găzduiește astăzi tradiționalul spectacol de final de an "Vine, vine Moș Craciun!", organizat de secția de gimnastică aerobica a CS Farul Constanta, în parteneriat cu Primăria Constanța.

Participa sportivi (de toate varstele) de la CS Farul, CSS1 Constanta si Win-Gym Constanta, nelipsind nici componenții lotului național ai CS Farul, dar nici Ilie Floroiu, fostul director al CS Farul, rămas aproape de clubul sportiv de pe litoral si de gimnastica aerobica.

Între copiii care au evoluat pe scena s-a aflat si nepotica lui Ilie Floroiu, Teodora, de la grupa 9-11 ani a CS Farul.

Moș Crăciun a venit încărcat de cadouri si a ramas impresionat, ca în fiecare an, de spectacol. Acum cu atât mai mult cu cât, pe langa show-ul sportiv, se marchează si două evenimente importante din istoria Romaniei: 140 de ani de la Unirea Dobrogei cu România și Centenarul Marii Uniri. 

Cantareata Adriana Sofica a interpretat un program artistic, în care s-au regăsit și melodii patriotice, în cinstea Centenarului si a Unirii Dobrogei cu România.

Pentru a fi în ton cu aceste evenimente marcate, cei de la CS Farul au purtat piese de costume populare, Ilie Floroiu a avut în piept o insigna cu tricolorul, iar, în timpul melodiilor patriotice, spectatorii (care au umplut sala) au fluturat stegulețe tricolore.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii