Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră”. Cursă Cernavodă - Constanța. Aproape 30 de persoane au participat (galerie foto+video)

ro

10 Nov, 2018 19:04 2366 Marime text
În jur de 30 de persoane au participat, astăzi, la cursa „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră”, care a celebrat Unirea Dobrogei cu România și Ziua Armatei Române.

Alergarea s-a întins pe distanța a 80 de kilometri, între podul „Anghel Saligny” de la Cernavodă și Constanța, punctul terminus fiind Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța. 

Evenimentul sportiv a fost inițiat de formația „Carpii” (căpitan de echipă, Cristian Bălan) și de Laurențiu Cobzaru și organizat de Direcția pentru Sport și Tineret a județului Constanța. 

Alergătorii (majoritatea militari) au fost din municipiul și din județul Constanța, dar și din  Galați, Brăila, Câmpina și București. 

Participanții la cursă au sosit după 11 ore de la start, alergarea efectivă durând nouă ore și 20 de minute.

A fost un eveniment frumos, alergare în echipă. Toți am dăruit suflet în această cursă, așa cum strămoșii noștri au luptat pentru această unire. Mă bucur că am făcut echipă cu Cristi Bălan, pentru a iniția evenimentul. Au alergat prieteni cu inima mare și le mulțumesc. Felicitări tuturor și celor care ne-au sprijinit pe traseu, poliție, MAI, Jandarmerie, Poliție Locală, SMURD, celor care au fost cu mașinile personale pentru a ne asigura hidratarea. Mulțumim și DJST Constanța,. Vă îmbrățișez pe toți!, a declarat Laurențiu Cobzaru.   

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii