Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilie Năstase - „Singura persoană care se poate supăra este, probabil, Serena. De ce se supără toată lumea?”

ro

29 Apr, 2017 12:35 4067 Marime text
Ilie Năstase, într-un interviu acordat BBC, a spus că s-ar putea retrage definitiv din tenis, dacă ITF va menține suspendarea pentru declarațiile făcute la adresa Serenei Williams.
 

„Englezii au considerat că a fost un comentariu rasist și toată lumea a preluat informația exact așa. Românii nu cred că e un cuvânt cu tentă rasistă. Singura persoană care se poate supăra este, probabil, Serena, dar nu voi, oamenii din Anglia. De ce se supără toată lumea? Nu înțeleg", a spus Ilie Năstase, potrivit BBC, despre comentariile făcute la adresa Serenei Williams.

 

„Dacă nu am voie să stau pe scaun, nu mă mai duc. Am alte lucruri de făcut, am multe afaceri. Tocmai le-am zis același lucru celor de la Federația Română de Tenis. Am venit pentru fete, ele mă vor pe scaun", a adăugat fostul mare jucător de tenis.

 

„Am 71 de ani, am fost numărul unu în lume. Aș vrea să văd câți alți fosți lideri mondiali merg să vada un meci de fete. Aș vrea să văd acea persoană. Nu primesc bani, nu primesc nimic. Câți jucători ar face asta? Și ei vor să mă suspende!", a mai declarat Ilie Năstase.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii