Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilie Năstase, replici hazlii la conferinţa de presă de la TC Idu „Hai să murim de azi. Unde e doctorul?“

ro

20 Apr, 2017 12:50 3539 Marime text
Căpitanul-nejucător la echipei feminine de tenis a României, Ilie Năstase, a avut câteva replici care au stârnit râsul astăzi, la conferinţa de presă care s-a desfăşurat la Tenis Club Idu, în Mamaia.

„Domnul Cosac (n.r. preşedintele Federaţiei Române de Tenis) se referea la faptul că e un meci pe viaţă şi pe moarte“, a zis un ziarist. Prezent în sală, şeful FRT a exclamat: „Pe viaţă şi pe moarte?“ „Uite-l acolo (n.r. pe Cosac), ia întreabă-l pe el de ce pe viaţă şi pe moarte? Moare cineva dacă pierdem meciul, că n-am înţeles. I-auzi, mă, că murim dacă pierdem meciul. Hai să murim de azi. Unde e doctorul? E presiune oricum, mai puneţi şi voi, ce naiba!“, spus şi Ilie Năstase, izbucnind în râs inclusiv jucătoarele României

„Aţi hotărât cine joacă la simplu?“, a fost întrebat ulterior Ilie Năstase. „Trebuie să-şi spun astăzi ţie? Dacă erai simpatic, îţi spuneam“, a răspuns fostul mare tenismen, în stilul caracteristic.

La o altă întrebare, legată de tenisul din România, Năstase a punctat: „Nu avem bugete ca ei. Ele vin de la Wimbledon. Dacă aveam şi noi un turneu mare, eram şi noi bine cu bugetul. Aşa, ne chinuim. Dacă părinţii lor (n.r. ale jucătoarelor) nu aveau puţini bani să le susţină, nu erau aici. Noi nu avem o arena polivalentă, dar să facem una numai de tenis! N-aţi văzut că ne-au dat afară de la Progresul? Asta trebuie scris în fiecare zi, să-l dăm jos pe tovarăşul ăla, că e de 27 de ani acolo. Nici Ceauşescu nu a stat atât“. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii