Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Zicu şi-a condus mama pe ultimul drum (galerie foto)

ro

27 Jan, 2011 00:00 4825 Marime text
inmormantare_1.jpgActualii şi foştii săi colegi de la Poli Timişoara şi de la Dinamo i-au transmis mesaje de susţinere: «Ianis, fii tare! Suntem alături de tine!»

Momente grele pentru fotbalistul Ianis Zicu. Fostul jucător al Farului şi-a condus ieri mama pe ultimul drum. Zoiţa Zicu a decedat luni, la doar 47 de ani, după aproape patru ani în care s-a luptat cu o boală necruţătoare.

Mama fotbalistului a fost înmormântată ieri la Cimitirul Central din Constanţa, în prezenţa câtorva zeci de persoane, rude şi prieteni. Zoiţa Zicu suferea de cancer la sân, boală descoperită de medici în primăvara anului 2007. În tot acest timp a fost internată la diverse clinici din străinătate unde a suferit şi o operaţie, dar şi un tratament cu citostatice. Boala a regresat, dar mama jucătorului nu şi-a revenit complet. În ultimele săptămâni însă, starea de sănătate a femeii s-a înrăutăţit, Zoiţa Zicu fiind ţinută în viaţă doar de aparate. Fotbalistul lui Poli Timişoara se afla alături de echipa sa în cantonamentul de la Marbella, Spania, când a fost anunţat de decesul mamei. Zicu a sosit marţi la Constanţa, venind direct la Casa Albastră, unde a fost depus sicriul. A adus o coroană din trandafiri albi şi roşii, pe care a pus-o la căpătâiul mamei sale. Ieri, la slujba de înmormântare, copleşit de durere, Ianis nu s-a despărţit niciun moment de sicriul în care se afla corpul neînsufleţit al mamei. Alături de Ianis a fost şi iubita sa, Lavinia, fosta componentă a trupei Spicy.inmormantare_2.jpg

Dinamoviştii, alături de fostul lor coleg

Clubul la care Ianis Zicu a petrecut opt ani i-a transmis atacantului Timişoarei că este alături de el în perioada extrem de dificilă pe care o traversează. "Dinamoviştii au aflat teribila veste la finalul antrenamentului. «Ianis, fii tare! Suntem alături de tine!», este mesajul lui Ionel Dănciulescu în numele echipei din şoseaua Ştefan cel Mare pentru fostul jucător al lui Dinamo", notează site-ul oficial al "câinilor". Şi site-ul oficial al clubului de pe Bega a transmis condoleanţe familiei Zicu: "Politehnica Timişoara este alături de Ianis Zicu în greaua încercare pricinuită de dispariţia mamei sale. Suntem alături de tine, Ianis!".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii