Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Zicu - „Joc bun, sunt mulţumit de rezultat“ FC Farul, al patrulea meci la rând fără înfrângere în Liga a 2-a

ro

02 Mar, 2020 00:00 2481 Marime text

În Liga a 2-a, FC Farul Constanţa a remizat, 0-0, pe terenul Petrolului Ploieşti, realizând un rezultat bun, în condiţiile în care echipa prahoveană beneficiază de un buget mai mare decât al „marinarilor“, are jucători cu experienţă şi un stadion deosebit.


Antrenorul principal al FC Farul, Ianis Zicu, s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi de la Ploieşti şi de rezultatul partidei. „A fost un meci echilibrat, nu am fost cu nimic inferiori Petrolului. Au fost câteva situaţii în care ne-au surprins, dar este normal. În momentul în care joci la o echipă care are un stadion nou, un buget de trei ori mai mare decât al nostru şi jucători cu mare experienţă, este normal să-ţi pună şi probleme.


Cred că ne-am descurcat onorabil. Dacă este să comparăm un pic o situaţie din teren: ei au folosit doi atacanţi, Hamza şi Blănaru, care au împreună foarte multe goluri şi salarii de zeci de mii de euro împreună, iar noi l-am folosit pe Cezar (n.r. Gherghiceanu), care este la al doilea meci în Liga a 2-a. Cred că jucătorii tineri cresc într-un mediu sănătos la Farul şi au şansa să se dezvolte aşa cum trebuie prin meciuri de intensitatea celui de astăzi (n.r. sâmbătă). Altfel nu au posibilitatea de a înţelege tensiunea şi presiunea unui meci. Echipa a făcut un joc bun, sunt mulţumit de acest punct şi avem nevoie de victorie în partida următoare, cu Turris”, a spus Ianis Zicu, potrivit site-ului oficial al clubului.

 

Se speră în recuperarea lui Ionuţ Stoica



Prin acest egal, Farul a ajuns la patru meciuri la rând în campionat fără înfrângere, precedentele trei fiind 3-1 acasă contra Concordiei Chiajna, 1-1 în deplasare cu Dunărea Călăraşi şi 3-1 acasă cu Rapid. „Este important că seria de rezultate bune continuă, mai ales că am avut două deplasări grele, la Călăraşi, fostă echipă din prima ligă, şi Ploieşti, echipă de tradiţie, unde am obţinut egaluri, am câştigat acasă cu Rapid şi cu Chiajna, două formaţii foarte bune din Liga a 2-a. Avem în faţă un meci important, cu Turris, şi sper să-l recuperăm pe Ionuţ Stoica şi să fie apt pentru acest joc. Revin Cruceru şi Antoche şi cred că avem un lot bun când toţi jucătorii sunt valizi“, a mai spus antrenorul Farului, conform sursei citate.

Spirite încinse pe tunelul spre vestiare


Principalul „marinarilor“ a remarcat sprijinul primit de echipă la Ploieşti de la suportarii farişti. „Este o emoţie frumoasă când vezi atâţia oameni veniţi de la Constanţa, înseamnă că fotbalul în Constanţa trăieşte şi oamenii iubesc acest club. Este important ca lucrurile să decurgă natural, echipa să se formeze, clubul să fie stabil din toate punctele de vedere pentru că doar aşa lucrurile pot să funcţioneze, cu stabilitate şi condiţii de antrenament foarte bune. Altfel, doar hazardul îţi poate oferi un rezultat bun”, a punctat Zicu. La finalul partidei, pe tunelul care duce spre vestiare, când cele două echipe se retrăgeau la cabine, spiritele s-au încins şi a existat câteva îmbrânceli.


Imaginea a fost preluată de pe site-ul oficial al FC Farul. Foto - Sport Pictures.


Citeşte şi:

Persoane care doreau să intre la meciul Petrolul Ploieşti - FC Farul Constanţa, prinse în ofsaid de jandarmi. Ce au descoperit aceştia

„Punct important“ FC Farul Constanţa a remizat în deplasare cu Petrolul Ploieşti

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii