Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi și Boboc, de la FC Viitorul, titulari în ultima victorie Naționala de tineret a României, ca și calificată la Euro (galerie foto)

ro

12 Oct, 2018 21:27 1691 Marime text
Echipa națională de tineret a României este foarte aproape de calificarea la Campionatul European din 2019.

În această seară, la Cluj, selecționata tricoloră a învins cu 2-0 (Man 54, Pușcaș 71) Țara Galilor, în penultimul meci din preliminarii și mai are nevoie de un punct în ultima partidă, cu Liechtenstein, care se joacă marți, la Ploiești, de la ora 21.00, pentru a merge la Euro.

Printre cei care au contribuit la victoria cu Țara Galilor s-au aflat și doi dintre jucătorii echipei FC Viitorul, Ianis Hagi și Radu Boboc, care au fost pe teren încă de la început, primul evoluând până în minutul 90, în timp ce fundașul echipei constănțene a fost integralist.

Pe banca de rezerve s-au aflat alți doi componenți ai Viitorului, Andrei Ciobanu și Virgil Ghiță, ca și portarul Cătălin Căbuz împrumutat de echipa constănțeană la FC Hermannstadt. 

În acest meci, selecționerul Mirel Rădoi a folosit din primul minut alți trei jucători crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi: Florinel Coman, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu.

România a jucat cu: I. Radu - Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan - Cicâldău, Nedelcu - Man (76 Moruțan), I. Hagi (90 Oaidă), Fl. Coman (66 Pușcaș) - An. Ivan.

Clasament: 1. România - 21p, 2. Portugalia - 19p, 3. Bosnia - 18p, 4. Elveția - 19p, 5. Țara Galilor - 10p, 6. Liechtenstein - 0p.

În ultima etapă, în afară de partida România - Liechtenstein, se mai joacă Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția.

La turneul final al Campionatului Europan (Italia și San Marino, 16 - 30 iunie 2019) se califică direct locul întâi, iar cele mai bune patru locuri doi vor susține baraj.   

Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii