Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi, înaintea meciului României cu Israel Emoţiile sunt mari, pentru că simţi responsabilitatea când joci pentru echipa naţională

ro

17 Nov, 2023 20:06 1001 Marime text
Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)Fotbalistul Ianis Hagi a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Israel, penultima a tricolorilor din preliminariile EURO 2024, că prima reprezentativă mai are un hop de trecut. De asemenea a subliniat faptul că este pregătită să îşi facă treaba şi să se califice la turneul final, conform Agerpres.ro

"E clar că există emoţii, când ştii că poţi face istorie pentru ţara ta. Emoţiile sunt mari, pentru că simţi responsabilitatea când joci pentru echipa naţională, o responsabilitate în faţa suporterilor, a ţării, a familiei şi aşa mai departe. Dar eu cred că suntem într-un moment de echilibru, în care suntem fericiţi, dar ştim că mai este încă un hop şi suntem aici să ne facem treaba şi să ne calificăm. Suntem într-o situaţie în care suntem la mâna noastră. Acum, dacă suntem favoriţi sau nu, nu e important. Sperăm să ne calificăm mâine seară şi să fim toţi fericiţi", a spus mijlocaşul naţionalei.

"Într-adevăr, este un test, dar la echipa naţională este un test în fiecare zi. Suntem o generaţie tânără, dar una cu experienţă destul de mare la nivel internaţional, atât la nivel de club, cât şi la nivel de naţională. Noi am arătat curaj şi încredere în această campanie, indiferent de situaţie sau de terenul de joc. Asta trebuie să facem şi mâine", a adăugat Ianis Hagi.


Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Israelului, sâmbătă, de la ora 21:45, pe Pancho Arena din Felcsut (Ungaria), în penultima sa partidă din cadrul preliminariilor EURO 2024. În cazul unei victorii sau al unui rezultat de egalitate, "tricolorii" obţin calificarea la turneul final înaintea ultimei partide, cea cu Elveţia, programată la 21 noiembrie (21:45) pe Arena Naţională din Bucureşti.

În acest moment, România ocupă locul secund în clasamentul Grupei I, cu 16 puncte după 8 jocuri, la egalitate cu Elveţia, care are însă un golaveraj mai bun. Pe poziţia a treia se află Israel, 12 p, Kosovo, 10 p, Belarus, 6 p, Andorra, 2 p.

 Agerpres.ro

citește și: 

Ce a decis Comisia de Disciplină în cazul lui Gheorghe Hagi, care a primit cartonaș roșu la meciul cu FC Hermannstadt
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii