Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:37 06 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre a Adunării Generale a Asociaților firmei Becali Sport. Unul dintre asociați este născut în Constanța

ro

19 Jun, 2020 00:00 1690 Marime text
  • Pamela Becali și-a cesionat toate cele 500 de părți sociale.
  • Pamela Becali s-a și retras din societate.
  • Ca urmare a acestei situații, Actului Constitutiv al societății s-a modificat.

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1 din 10 februarie 2020 a Adunării Generale a Asociaților societății Becali Sport SRL, care are sediul în București.
Asociații firmei, Pamela Becali (deținând 500 de părți sociale, reprezentând 50% din capitalul social), Alina Natură - Becali (deținând 490 de părți sociale, reprezentând 49% din capitalul social) și Manuela - Raluca Becali (născută la Constanța, dar domiciliată actualmente în orașul Voluntari; deținând 10 părți sociale, reprezentând 1% din capitalul social), împreună deținând 100% părțile sociale și, renunțând, în unanimitate, la formalitățile de convocare, au hotărât să ia act de de:
  1. Cesiunea părților sociale deținute de Pamela Becali.
Pamela Becali cedează toate cele 500 de părți sociale, a 10 lei fiecare, pe care le deține în societate, reprezentând 50% din capitalul social, Alinei Natură - Becali, în condițiile stabilite prin contractul de cesiune de părți sociale din 10 februarie 2020, care își produce efectele de la data adoptării prezentei hotărâri. Dreptul de proprietate asupra părților sociale se transmite de la cedent la cesionar la data semnării prezentei hotărâri.
Prețul a fost achitat potrivit contractului de cesiune de părți sociale din data de 10 februarie 2020, Pamela Becali și Alina Natură - Becali declarând că nu mai au nicio pretenție una față de cealaltă la momentul semnării prezentei hotărâri.
  1. Retragerea din societate a Pamelei Becali
În urma cesiunii de părți sociale, potrivit punctului I de mai sus, Pamela Becali se retrage din societate, renunțând la orice drepturi și obligații decurgând din calitatea de asociat. Cesiunea are drept efect subrogarea cesionarului în drepturile și obligațiile cedentului, potrivit legii.
  1. Modificarea Actului Constitutiv al societății
Ca urmare a retragerii din societate a Pamelei Becali, dispozițiile art. 7 din Actul Constitutiv al societății se vor modifica astfel:
Capitalul social al societății este de 10.000 de lei, integral subscris și vărsat în numerar de asociați. Capitalul social este împărțit în 1.000 de părți sociale, în valoare de 10 lei fiecare, distribuite astfel:
  1. Alina Natură - Becali deține un număr de 990 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 9.900 de lei;
  2. Manuela - Raluca Becali deține un număr de 10 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 100 de lei.
Orice modificare a capitalului social se face prin adoptarea unei hotărâri luate de Adunarea Generală a Asociaților, în conformitate cu dispozițiile prevăzute de lege privind modificarea actului constitutiv.
  1. Formalități de publicitate.


Citește și:

George Becali, finanțatorul FCSB, asociat unic al Cellcon Invest SRL. Mihai - Lucian Becali, originar din Constanța, a ieșit din societate

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii