Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:39 20 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud. George Buricea, start într-o nouă etapă din viaţa sa „Nu vreau să rămân dator“

ro

12 Jul, 2019 00:00 1144 Marime text
Handbalistul constănţean George Buricea, care va împlini 40 de ani luna viitoare, pe 1 august, a pus punct carierei de jucător. El va continua însă în handbal, ca antrenor în cadrul clubului HC Dobrogea Sud.
 
 
Fostul jucător şi-a creat şi o pagină pe Facebook, iar într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare vorbeşte despre ce a însemnat şi înseamnă handbalul şi Constanţa pentru el, oferind în acelaşi timp amănunte despre planurile sale de viitor.
„M-am retras, dar rămân aici. Sunt multe cuvinte de spus după o carieră care se încheie la 40 de ani, dar o să încep cu cel mai important: Mulţumesc! Deşi sună ca un clişeu, eu nu pot să o spun altfel, pentru că mie handbalul chiar mi-a dat totul. Ce sunt azi şi tot ce am în acest moment se datorează handbalului. Pentru mine, «handbal» înseamnă familie, prieteni, suporteri, lacrimi de bucurie, momente imposibil de uitat. Înseamnă Constanţa, casa mea.
 
Şi pentru că nu mă imaginez în altă parte decât acasă, voi continua la HCD ca antrenor. E cea mai mare provocare şi nu pot să n-o accept. E proiecţia pe care mi-am făcut-o în ultimii ani ca jucător şi o să-mi transform visul în realitate. După atâţia ani petrecuţi în sală, pot să vă spun că performanţa se construieşte cu ambiţie şi răbdare, iar eu vă garantez că nu mi-am pierdut niciuna dintre ele. Sunt acelaşi George Buricea pe care-l ştiţi, dar cu o motivaţie în plus: cea a startului unei noi etape din viaţa mea.
 
Poate n-o să câştig la fel de multe trofee cum am cucerit ca jucător, dar un lucru e sigur: acum e momentul să-i dau şi eu handbalului totul, pentru că nu vreau să rămân dator. Ştiu că veţi fi alături de mine şi eu vreau să fiu cât mai aproape de voi. Din acest motiv mi-am deschis şi pagina oficială de Facebook, ca să putem fi o echipă şi aici, nu doar în sală. Hai, Constanţa!“, a fost mesajul lui George Buricea.
 
Sursa foto: Facebook (George Buricea)
 
Citeşte şi:
 
„Mă uit înapoi cu mândrie“ George Buricea, de la HC Dobrogea Sud, va avea un meci special de retragere. Partida cu Dinamo a fost ultima oficială!

„Nu e uşor să te laşi“ George Buricea, de la HC Dobrogea Sud, pune punct activităţii de handbalist. Ce va face după aceea

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii