Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța George Buricea - „Nu vreau să ni se urce victoriile la cap și înfrângerile la inimă“

ro

11 Dec, 2021 00:00 2214 Marime text

 
  • HCDS a câștigat toate cele patru meciuri jucate în Liga Naţională cu George Buricea antrenor principal.
  • Până în prezent, în 14 meciuri, echipa de pe litoral a înregistrat 12 succese, un egal și o înfrângere.
  • În acest an, „delfinii“ mai dispută o singură partidă, în etapa a 15-a (a doua din returul Ligii Naționale), în deplasare cu HC Buzău 2012.
 
Devenit antrenor principal la echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța după plecarea tehnicianului sârb Djordje Cirkovic, George Buricea a înregistrat numai victorii în cele patru meciuri în care a condus formația până acum, cu CSM Focșani, Universitatea Cluj, Politehnica Timișoara și CSM București.
 
În acest an, „delfinii“ mai dispută o singură partidă, în etapa a 15-a (a doua din returul Ligii Naționale), în deplasare cu HC Buzău 2012, duminică, 12 decembrie, de la ora 15.30 (în direct la TVR2). HCDS susține ultima reprezentație din 2021 din postura de lider al clasamentului, cu 37 de puncte, cu unul mai multe decât a doua clasată, campioana Dinamo, care are însă două meciuri în minus. Până în prezent, în 14 meciuri, echipa de pe litoral a înregistrat 12 victorii, un egal și o înfrângere. „Da, am procentaj 100%, dar nu vreau să ni se urce victoriile la cap și înfrângerile la inimă. Știți cum e în România, imediat cum ai pierdut un meci… Știu exact ce mă așteaptă și vreau să rămân cu picioarele pe pământ. Mai e mult până departe…“, a declarat George Buricea, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
„Vrem să simțim că jucăm pentru cineva“
 
Pe teren propriu, HC Dobrogea Sud a câștigat toate cele nouă meciuri jucate până în prezent în acest sezon (șapte în campionat, două în cupele europene). În ultimii doi ani, pandemia de coronavirus a limitat prezența spectatorilor în Sala Sporturilor, dar George Buricea speră ca, în 2022, situația să se schimbe, iar „delfinii“ să joace din nou cu fanii prezenți în număr mare alături de ei. „Și lor le-a fost greu fără meciuri, nouă și mai mult fără ei în tribune. Chiar dacă știm că ne urmăresc la TV și pe rețelele de socializare, altceva este să-i vedem la sală. Vrem să simțim că jucăm pentru cineva. Probabil vom trece și de această perioadă. Visez la o sală plină, ca în vremurile bune!“, a menționat George Buricea, conform sursei citate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud

 
Citește și:
 
De Sfântul Nicolae
Triplu motiv de sărbătoare pentru un membru al HC Dobrogea Sud. Ziua de naștere, ziua numelui și încă ceva!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii