Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la CS Medgidia, victorie în Cupa României (GALERIE FOTO)

ro

24 Feb, 2022 20:56 1524 Marime text
 
  • Formația din județul Constanța s-a impus la diferență de trei goluri, după ce a condus și la pauză.  
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia a disputat în această seară meciul din turul întâi al Cupei României, întâlnind pe teren propriu CS Politehnica Iași.
 
Ambele echipe evoluează în Divizia A, CS Medgidia în turneul play-off de promovare (în care ocupă locul 6), iar formația ieșeană este pe poziția întâi în seria A din turneul play-off de tineret.
 
Partida de la Medgidia s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 29-26 (13-11), CS Medgidia mergând astfel în optimile de finală.    
 
După un meci interzis cardiacilor, CS Medgidia s-a impus în fața CS Politehnica Iași. O primă victorie binemeritată de băieții antrenați de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga în Cupa României Fan Courier. ”Panterele” au controlat ostilitățile in ambele reprize, la pauză reușind să intre in avantaj cu 2 goluri, scor 13-11. Echipa din Moldova a ținut aproape de noi, insă Medgidia a avut mereu un pas înaintea adversarei sale, este mesajul CS Medgidia.
 
CS Medgidia a jucat cu: Cioară, Uzun - Hodorogea - 8 goluri, Bida - 5, Cornilă - 4, Carabaș - 4, Olar - 2, Mureșanu - 2, Cimpu - 2, Stoian - 1, Stoica - 1, Suliman, Damian, Ciortan, Mamut, Hristu. 

În optimi, CS Medgidia va întâlni CSU din Suceava (locul 10 în Liga Națională).
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii