Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliştii de la CS Medgidia, înfrângere urmată de victorie, la turneul final

ro

17 Apr, 2021 14:28 2765 Marime text
  • Duminică, 18 aprilie, CS Medgidia dispută, de la ora 13.40, a treia partidă.

Echipa masculină de handbal CS Medgidia a disputat primele două meciuri la Sfântu Gheorghe, la turneul final al Diviziei A, în care se stabileşte promovarea în Liga Naţională.   

În prima partidă, jucătorii pregătiţi de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga au întâlnit ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, în faţa căreia au cedat cu 21-30 (6-12).

A doua confruntare i-a adus însă un succes formaţiei din judeţul Constanţa, 33-26 (17-14) cu CS Universitatea Craiova.
 

Medgidia a uitat rapid înfrângerea cu Odorheiu Secuiesc și a făcut astăzi un meci frumos în fața Craiovei. Partida a fost dominată în mare parte de băieții noștri, care au avut o evoluție bună, atât în defensivă, cât și în ofensivă. A fost un joc pe care Medgidia l-a abordat cu multă seriozitate, dar și cu seninătate, baieții construind și legând faze frumoase în teren, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.


Despre confruntarea cu Odorheiu Secuiesc s-a menţionat:

Adversarii noștri au fost superiori în aproape toată partida, intrând la pauză cu un avantaj de şase goluri. Medgidia a alergat să egaleze, însă diferența nu a putut fi recuperată.

 
Duminică, 18 aprilie, CS Medgidia întâlneşte, de la ora 13.40, câștigătoarea dintre CSM Ploiești și CSM Sighișoara.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini ale echipei din Medgidia de la meciul cu CS Universitatea Craiova. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii