Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliştii de la CS Medgidia au condus la pauză, dar au pierdut meciul cu HC Buzău 2012 DivA

ro

15 Nov, 2021 00:00 2192 Marime text
 
 
  • Este a doua înfrângere consecutivă a CS Medgidia, după un parcurs perfect în primele şase etape, pe care echipa din judeţul Constanţa le-a încheiat cu tot atâtea victorii.
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia a înregistrat a doua înfrângere în Seria B a Diviziei A, cedând cu 25-28 în deplasare cu ACS HC Buzău 2012 DivA, în etapa a opta de campionat, prima a returului.
 
Este a doua înfrângere consecutivă a CS Medgidia, după un parcurs perfect în primele şase etape, pe care echipa din judeţul Constanţa le-a încheiat cu tot atâtea victorii. La Buzău, CS Medgidia a condus la pauză cu 13-12, dar nu a putut păstra avantajul în partea secundă. „Medgidia a început senzațional prima repriză și, deși Buzăul a stat mereu în coasta ei, a reușit să intre la pauză în avantaj cu un gol. Actul secund a fost la fel de echilibrat și disputat, dar finalul n-a mai fost pentru echipa noastră. Băieții antrenați de Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu au slăbit motoarele, iar Medgidia a plecat astfel de la Buzău cu o înfrângere“, este mesajul CS Medgidia.
 
Fost lider al clasamentului, echipa din Medgidia se află acum pe locul trei în clasament, dar cu acelaşi număr de puncte, 18, ca a doua clasată, tocmai ACS HC Buzău 2012 DivA.  Cele două echipe au câte şase victorii şi două eşecuri, formaţia buzoiană stând puţin mai bine la golaveraj, +43 (255-212) faţă de +41 (263-222). Pe primul loc se află CSU Piteşti, cu 21 de puncte.
 
A doua reprezentantă a judeţului Constamţa în Seria B a Diviziei A, HC Dobrogea Sud Constanţa DivA (locul 6, cu 6 puncte), joacă în etapa a opta luni, 15 noiembrie, pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 14.00, cu CSA Steaua Bucureşti DivA (locul 7, cu 3 puncte). 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: Facebook (CS Mdgidia) 

 
Citeşte şi:
 
CS Medgidia, prima înfrângere din acest sezon, dar îşi păstrează locul întâi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii