Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalistele de la CSU Neptun își păstrează invincibilitatea în Divizia A. Victorie și cu CSM București DivA. A șasea

ro

30 Oct, 2019 21:45 1373 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța continuă parcursul deosebit în seria B a Diviziei A, astăzi obținând o nouă victorie în campionat, a șasea din șapte partide disputate.

Jucătoarele pregătite de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au întâlnit în etapa a opta, la Constanța, CSM București DivA, de care au dispus cu 28-19 (16-11).

Pentru formația gazdă au înscris Oprică – 7 goluri, Căldare - 6, Verde - 4, Hudițianu - 3, Stănciulescu - 2, Gîjulete - 1, Pintilie – 1 și Ivașcu - 1.

A fost un meci controlat de la un capăt la altul, partidă în care am marcat și cu portarul, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun.


În urma acestei victorii, echipa constănțeană continuă să fie neînvinsă în Divizia A, având șase victorii și un egal în șapte partide, iar cu 19 puncte, se află pe locul întâi în clasament, la egalitate de puncte cu a doua clasată CSU Știința București.

În partida următoare, CSU Neptun va întâlni în deplasare ultima clasată, ACS Spartac UNEFS București, care a pierdut toate meciurile de până acum. Partida e programată sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 13.00.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii