Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalistele de la CSU Neptun au meci acasă, cu Rapid

ro

20 Oct, 2012 02:57 2323 Marime text
handbal.jpgEchipa feminină de handbal CSU Neptun susţine astăzi, în Sala Sporturilor din Constanţa, partida din etapa a şasea a Diviziei A, contra formaţiei Rapid CFR Bucureşti. Partida începe la ora 13.00 şi va fi arbitrată de Cristinel Vlad şi Ionuţ Velisca, ambii din Buzău.

Gazdele sunt lidere în clasament, cu punctaj maxim (15 din 15), iar în runda trecută au învins în deplasare principala contracandidată la promovare, Şcoala 181 Bucureşti. Elevele lui Ion Crăciun şi Florin Cazan vor să-şi continue parcursul foarte bun din campionat şi să treacă şi de rapidiste, într-un meci care, nu demult, era un derby în Liga Naţională. Rapid CFR ocupă locul patru în ierarhia eşalonului secund, cu nouă puncte.

Tombolă la HCM - Potaissa Turda

Mâine, joacă la Constanța și liderul Ligii Naționale de handbal masculin, HCM, care va întâlni în Sala Sporturilor, de la ora 11, ACS Potaissa Turda. Biletele de intrare la meci costă 5 lei, iar organizatorii au anunțat că în pauză se va organiza o tombolă, la care se va câștiga echipament sportiv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii