Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Egal la Medgidia, între CSM Constanța și Potaissa Turda. Meci dramatic, cu accente de thriller! (GALERIE FOTO)

ro

07 Sep, 2023 20:20 1560 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a susținut astăzi, 7 septembrie 2023, meciul din etapa a doua a Ligii Naționale, întâlnind pe teren propriu Potaissa Turda.
 
Partida, care a fost derby-ul etapei, s-a disputat în sala „Iftimie Ilisei“ din Medgidia și a avut o desfășurare dramatică, încheindu-se la egalitate, 27-27 (12-12), după un adevărat thriller!
 

Rezultatul, copy paste la cel din sezonul trecut jucat tot la Medgidia, a venit după un joc echilibrat, în care băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au primit o replică viguroasă din partea ardelenilor.
 
Dacă Rusu a fost omul primei reprize, după pauză a ieșit la rampă Dani Vasile, care a și înscris din poartă în poartă.
 
Tot el a intervenit salvator la 27-27, când a apărat aruncarea de la distanță a lui Ghiță și ne-a dat speranțe că putem câștiga, cu 13 secunde înainte de finalul partidei!
 
Ultimul atac a fost finalizat de Căbuț cu o aruncare similară, de la 9 metri, apărată însă de multiplul campion Mihai Popescu!
 
Mulțumim, suporterilor, care au susținut echipa admirabil la acest meci și abia așteptăm să ne întoarcem la Constanța, pe noua suprafață de joc din Sala Sporturilor! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

  
Golgheter al formației gazdă, ca și la Granollers, a fost Valentino Ravnic, cu 8 goluri (6x7m), urmat de Drăgan 4, Aliokhin 3, Căbuț 3 (1), Nistor 2, Ilie 2, Komogorov 2, Nikolic 1, Stankovic 1, Vasile 1. Au mai evoluat Rusu, Chikovani, Susanu, Caba, Vegar, Andrei.
 
După două etape, în care a înregistrat o victorie și un egal, CSM Constanța se află pe locul șase în clasament, cu patru puncte.
 
Duminică, 10 septembrie, în etapa următoare de campionat, echipa de pe litoral joacă în deplasare cu CSM Vaslui.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:


Handbal
CSM Constanța joacă astăzi, 7 septembrie, în Liga Națională. Primul meci acasă după calificarea răsunătoare din European League
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii