Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSU Neptun Constanța întâlnește un adversar din Liga Națională în turul întâi al Cupei României

ro

04 Feb, 2022 00:00 2310 Marime text
 

 
  • Formația de pe litoral ocupă poziția a treia în seria A din Divizia A, cu 23 de puncte în zece meciuri.
 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța, aflată pe locul trei în seria A din eșalonul secund din România (Divizia A), și-a aflat adversarul din turul 1 al Cupei României, acesta fiind HC Zalău, formația care ocupă poziția a opta în clasamentul Ligii Naționale.
 
Meciul se va juca pe 12 februarie, iar cine va câștiga această întâlnire se va duela apoi, în turul doi, pe 23 martie, cu învingătoarea din partida CSU Reșița (locul 6 în seria B a Diviziei A) - CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (locul 10 în Liga Națională). În afară de cele două confruntări, celelalte meciuri din turul întâi sunt: ACS Șc. 181 SSP București - CS Dacia Mioveni 2012, câștigătoare meci Oradea / Piatra Neamț - HC Dunărea Brăila, CSU Cluj-Napoca - CSM Galați, CS Handbal Club Harghita - SCM Craiova, CS Știința Bacău - CSU Știința București, CSM Corona Brașov - CSM Deva, câștigătoare meci Roman / Ploiești - câștigătoare meci Tg. Jiu / Timișoara, ACS Spartac București - CSM Slatina, CSM Unirea Slobozia - CS Rapid București. În turul preliminar, au fost programate întâlnirile: CSM Tg. Jiu - CSU Universitatea de Vest Timișoara, CSM Roman - CS Activ Prahova Ploiești și CSU Oradea - HCF Piatra Neamț (meciurile se vor juca pe 8 și 9 februarie).   
        
CSU Neptun Constanța (antrenori, Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie) a început cu dreptul anul 2022 în Divizia A, câștigând cu 38-28 (17-15) meciul din deplasare cu CS Știința Bacău, din etapa a 11-a. În runda a 12-a, CSU Neptun a stat, iar în următoarele două etape va evolua tot în deplasare. În etapa a 13-a va întâlni CSM Galați (locul 1, cu 27 de puncte), pe 6 februarie, iar pe 20 februarie, în etapa a 14-a, prima din retur, se va duela cu ACS Șc. 181 SSP București (locul 11, cu 3 puncte și un meci în minus). Prima partidă acasă în noul an va fi pe 24 februarie, în etapa a 15-a, contra CSM Corona Brașov (locul 4, cu 22 de puncte). 
 
Formația de pe litoral a înregistrat șapte victorii, două egaluri și o înfrângere în cele zece meciuri jucate până acum, având 23 de puncte. De cealaltă parte, HC Zalău a strâns până în prezent 19 puncte în Liga Națională, după șase victorii, un egal și cinci înfrângeri în 12 partide.      
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)

 
Citește și:
 
Debut cu victorie în 2022
Handbalistele de la CSU Neptun Constanța susțin primul meci acasă în noul an la finele lunii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii