Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, victorie de senzație la Turda, după o repriză secundă fantastică

ro

04 Feb, 2024 20:44 1382 Marime text
 
Derby-ul etapei a 15-a a Ligii Naționale de handbal, Potaissa Turda - CSM Constanța, i-a revenit echipei de pe litoral, care s-a impus cu 33-26, după ce la pauză gazdele conduceau cu 15-12!    
 

Victorie de senzație la Turda pentru CSM Constanța! Echipa noastră câștigă derby-ul cu Potaissa, după o repriză secundă fantastică. Dani Vasile a avut o serie de intervenții salvatoare, iar apărarea a fost aproape impenetrabilă în primele 16 minute după pauză, când CSM Constanța a întors rezultatul, 21-17, primind doar două goluri! Excelent jocul centrului Andrei Drăgan, care a finalizat spectaculos câteva acțiuni personale și a lovit necruțător pe contraatac, reușind un procentaj perfect: 10 goluri din 10 aruncări. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! CSM Constanța revine pe locul 2 în Liga Zimbrilor!, este mesajul CSM Constanța.

 
Drăgan a fost secondat de Aliokhin, cu 7 goluri, iar Nistor 5, Chikovani 2, Komogorov 2, Nikolic 2, Mourino 1, Ilie 1, Căbuț 1, Ravnic 1 și… Vasile 1 gol au completat lista marcatorilor.
 
Au mai evoluat Rusu, Andrei, Susanu și Vegar.
 
Pentru CSM Constanța, aceasta a fost a 12-a victorie în 15 etape, iar în meciul următor, formația  de la malul mării va juca pe teren propriu cu CSM Vaslui, vineri, 9 februarie 2024, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța Handbal)

Citește și:


George Buricea, selecționer România
„Constanța dă antrenorul Naționalei și sunt mândru că echipa mea de suflet m-a adus aici“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii