Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, o nouă victorie cu Steaua București (GALERIE FOTO)

ro

22 Jan, 2023 09:08 1526 Marime text
 
Echipele clasate pe locurile doi și cinci în Liga Națională de handbal, CSM Constanța și Steaua București, s-au întâlnit pe litoral cu ocazia unui meci amical.
 
Partida s-a încheiat, ca și ultima dispută oficială dintre două echipe, din campionat, cu succesul formației constănțene, scor 33-30 (17-13).
 
Pentru CSM Constanța au marcat: Micke Brasseleur - 5 goluri, Daniel Susanu - 4, Gabriel Ilie - 4, Valentino Ravnic - 4, Vitali Komogorov -3, Strahinja Stankovic - 3, Andrei Drăgan - 3, Liviu Caba - 3, Marin Vegar - 2, Alexandru Andrei - 1 și Dan Vasile - 1.
 
În acest meci, extrema stânga de la CSM Constanța Alexandru Andrei a revenit pe teren după o absență de șapte luni, din pricina unei grave accidentări.
 
Săptămâna viitoare, cele două echipe se vor întâlni din nou într-un amical, dar la București.
 
Handbalul a revenit la Sala Sporturilor cu băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu, care pregătesc debutul oficial din acest an. Amicalul de lux cu Steaua i-a readus în fața suporterilor pe Nistor & comp, iar spectacolul nu a lipsit. Paradele lui Vasile și Rusu, golurile lui Komogorov, Ilie sau Brasseleur au fost acompaniate de aplauzele spectatorilor, care abia așteaptă "bătăliile" din Liga Zimbrilor. După 7 luni de la operația la genunchi, Alex Andrei a revenit pe teren. Go, Alex!
 
Victorie  și o primă impresie bună lăsată de handbaliștii noștri.
 
Cele două echipe se vor reîntâlni pentru un nou amical, pe terenul Stelei, ultimul test înainte de primul meci oficial al anului, programat pe 4 februarie, la Oradea.
 
Hai, Constanța!, este mesajul de pe pagina de facebook a CSM Constanța. 

Sursa foto: Facebook (CSM Constața)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii