Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Handbal CSM Constanța, prima înfrângere stagională în Liga Națională, cu Minaur Baia Mare (GALERIE FOTO)

ro

17 Sep, 2022 15:37 1408 Marime text
  • Una dintre achizițiile CSM Constanța din această vară, francezul Micke Brasseleur, a fost declarat omul meciului, în urma evoluțiilor sale din ultimele două meciuri de campionat, în care a marcat 15 goluri.


Echipa masculină de handbal CSM Constanța susține sâmbătă, 17 septembrie, meciul din etapa a patra a Ligii Naționale, întâlnind în deplasare Minaur Baia Mare, un adversar tradițional al Constanței.


Partida începe la ora 17.30 și este transmisă de Pro Arena. Înaintea ultimelor două partide de vineri din campionat, cele două adversare de sâmbătă ocupau în clasament locurile doi (CSM Constanța) și trei (Minaur Baia Mare). Formația de pe litoral are punctaj maxim, 9, în primele trei etape, în care a învin, în ordine, CSM Focșani 2007 (22-18) - la Constanța, CSA Steaua București (23-22) - în deplasare și CSM Oradea (33-25) - acasă. De cealaltă parte, Minaur Baia Mare a acumulat șase puncte, după două victorii și un eșec: 28-30 acasă cu CSU din Suceava, 31-28 acasă cu CSM București și 32-22 în deplasare cu CSM Vaslui.

Una dintre achizițiile CSM Constanța din această vară, francezul Micke Brasseleur, a fost declarat omul meciului, în urma evoluțiilor sale din ultimele două meciuri de campionat, în care a marcat 15 goluri. „Micke Brasseleur a fost «on fire» în ultimele două meciuri pentru CSM Constanța, fiind principalul marcator al Constanței în ultimele două etape. În victoria de la CSA Steaua București (23-22), Micke a marcat 9 goluri, fiind de neoprit, iar în cel mai recent meci, cu CSM Oradea (33-25), jucătorul francez a marcat 6 goluri. Pentru prestațiile sale din ultimele două meciuri, Micke Brasseleur a fost desemnat CELCO - Man of the match!“, este mesajul CSM Constanța.

UPDATE:
 
CSM Constanța a înregistrat astăzi prima înfrângere stagională, cedând cu 23-24 în meciul cu Minaur Baia Mare, după ce la pauză echipa de pe litoral a condus cu 12-10.  

În clasament, CSM Constanța se află pe locul trei, cu 9 puncte, având trei victorii și un eșec în patru meciuri.
 
Nu a fost să fie! Am condus tot meciul la Baia Mare, dar șansa a fost astăzi de partea lui Minaur, care a câștigat dramatic, cu 24-23, după un adevărat thriller în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.
 
Echipa antrenată de George Buricea a avut 12-10 la pauză și 22-20 în minutul 55. Arbitrii au dat ușor o eliminare la Susanu, cu 3 minute înainte de final, și gazdele au restabilit egalitatea, 22-22! Băieții noștri și-au jucat șansa până la capăt, dar ratările ne-au privat pe final de un rezultat favorabil. Băimărenii au trecut în avantaj, 24-23, iar noi am irosit un 7 metri când mai rămăseseră 30 de secunde de joc.
 
Am fi meritat cel puțin un egal, dar nu a fost să fie. Capul sus, băieți! Urmează, sâmbăta viitoare, meciul de acasă cu CSM București, din etapa a V-a, când vă așteptăm să umplem din nou Sala Sporturilor! Hai, CSM Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Handbal
CSM Constanța, victorie cu CSM Oradea. Punctaj maxim pentru „delfini“ în Liga Națională (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii