Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, la o secundă de victorie în meciul cu CSM Focșani

ro

06 Dec, 2022 00:00 1553 Marime text
 

 
  • Echipa de pe litoral a condus la pauză, iar pe final a avut 25-22.
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a încheiat la egalitate, scor 25-25, partida din etapa a 14-a (prima a returului Ligii Naționale), jucată în deplasare cu CSM Focșani. „Delfinii“ au ratat la mustață victoria, fiind egalați la ultima fază!
 
„CSM Constanța a fost la… o secundă de victorie pe terenul lui CSM Focșani. Echipa noastră a avut 14-13, la pauză, a condus în permanență la două-trei goluri în repriza secundă, dar nu a putut gestiona finalul, de la 25-22, după o aeriană spectaculoasă finalizată de Ravnic. Gazdele au remontat handicapul și au egalat la ultima fază a partidei, scor final 25-25“, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.
 
Pentru echipa de pe litoral, care nu l-a avut pe banca tehnică pe antrenorul principal George Buricea, din cauza unei suspendări, au evoluat: Dani Vasile (17 parade), Rusu - Komogorov 4 goluri, Stankovic 5 (4x7m), Nistor 6 (3x7m), Ravnic 4, Nikolic 2, Brasseleur 2, Chikovani 1, Ilie 1, Vegar, Drăgan, Susanu, Caba.   
 
CSM Constanța se menține pe locul doi în clasament, cu 32 de puncte, după zece victorii, două egaluri și două înfrângeri. Echipa de pe litoral are zece puncte mai puțin decât echipa de pe prima poziție, campioana Dinamo București, și e la două lungimi față de a treia clasată, Minaur Baia Mare.
 
În etapa următoare, CSM Constanța va întâlni pe teren proriu Steaua București (locul 5, cu 28 de puncte), duminică, 11 decembrie, de la ora 17.30. Meciul va fi transmis în direct de Pro Arena.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța Handbal)

 
Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța a trecut în deplasare de penultima clasată. A zecea victorie a sezonului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii