Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, înfrângere pe terenul campioanei Dinamo București (GALERIE FOTO)

ro

24 Nov, 2023 21:03 1176 Marime text
 
Etapa a 12-a a Ligii Naționale i-a adus echipei masculine de handbal CSM Constanța o partidă a orgoliilor pe terenul campioanei Dinamo București, în ceea ce a fost derby-ul rundei.
 
Confruntarea s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 30-25 (16-11), care continuă să conducă în clasament cu punctaj maxim, 36, formația de pe litoral înregistrând cu această ocazie al doilea eșec stagional.
 
De cealaltă parte, CSM Constanța se află pe locul trei, cu 28 de puncte, cu unul mai puțin decât a doua clasată, Minaur Baia Mare. În 12 meciuri, „delfinii“ au nouă victorii, un egal și două înfrângeri.   
 

Handbaliștii noștri cedează pe terenul campionilor României, după o repriză secundă în care Dinamo și-a conservat avantajul din primele 30 de minute. Practic, cele două echipe au fost egale după pauză, Nistor & comp făcând un joc mai exact în compania liderilor neînvinși din Liga Zimbrilor, care continuă seria perfectă din campionat, este mesajul CSM Constanța.

 
Pentru formația de la țărmul mării au evoluat: Vasile, Rusu - Ilie 5 goluri, Andrei 5, Komogorov 4, Ravnic 3, Drăgan 2, Nistor 1, Nikolic 2, Caba 1, Aliokhin 1, Chikovani 1, Vegar, Susanu, Stankovic, Mourino.
 
Pentru CSM Constanța urmează meciul cu MOL Tatabanya, decisiv pentru calificarea în grupele principale ale EHF European League. Partida e programată marți, 28 noiembrie, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


Handbal
CSM Constanța întâlnește campioana Dinamo București. „O confruntare a orgoliilor“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii