Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța a pierdut meciul cu Minaur Baia Mare (GALERIE FOTO)

ro

12 Feb, 2023 20:16 1335 Marime text


Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța a găzduit astăzi meciul de handbal dintre CSM Constanța și Minaur Baia Mare, contând pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale.

Derby al rundei, în condițiile în care se întâlneau ocupantele locurilor 2 (CSM Constanța) și trei (Minaur) în clasament, partida le-a revenit oaspeților, scor 35-32, după ce formația băimăreană a condus și la pauză, cu 18-11!

Derby spectaculos la Sala Sporturilor, cu două reprize diametral opuse pentru handbaliștii CSM Constanța, care nu au putut surmonta minusul de 7 goluri de la pauză (11 la 18), în fața unui Minaur în mare formă. Vasile, Nistor & comp au dat totul pe teren în următoarele 30 de minute, publicul a creat o atmosferă incendiară și minunea a părut posibilă, la 26-28, cu 8 minute înainte de final. Băimărenii au câștigat, în cele din urmă, cu 35-32, iar lupta pentru locul 2 în Liga Zimbrilor se ascute. În etapa următoare, sâmbătă, 18 Februarie, de la 17.30, CSM Constanța va juca în deplasare, cu CSM București, și are mare nevoie de victorie pentru a rămâne în cursă pentru argintul ediției. Hai, Constanța!, este mesajul grupării sortive de pe litoral.


Pentru CSM Constanța au evoluat: Vasile, Rusu - Komogorov 8 goluri, Ravnic 4, Drăgan 4, Brasseleur 4, Ilie 4, Susanu 3, Nistor 2, Caba 2, Andrei 1, Vegar, Stankovic, Chikovani.

În urma acestui rezultat, CSM Constanța a căzut pe poziția a treia, cele două echipe făcând schimb de locuri: 2. Minaur – 39p, 3. CSM – 38p.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii