Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța a făcut spectacol cu CSM Focșani 2007. Recital după pauză! (GALERIE FOTO)

ro

06 Oct, 2023 20:44 1199 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a disputat astăzi, 6 octombrie 2023, meciul din etapa a șaptea a Ligii Naționale, întâlnind pe teren propriu CSM Focșani 2007.
 
Gazdele au făcut spectacol și s-au impus la diferență de șase goluri, scor 30-24 (12-10), iar, cu 16 puncte, după cinci victorii, un egal și o înfrângere, formația de pe litoral ocupă locul doi în clasament.  
 
Au evoluat: Ravnic 7 goluri, Drăgan 4, Andrei 4 (2x7m), Komogorov 4, Nistor 3, Ilie 2, Stankovic 2, Susanu 2, Aliokhin 1, Nikolic 1, Rusu, Căbuț, Caba, Chikovani, Vegar.
 

Victorie categorică și spectacol făcut de handbaliștii noștri astăzi, în Sala Sporturilor!
 
Echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu s-a impus cu după un joc pe care l-a controlat cu autoritate în repriza secundă, când a condus și la o diferență de 9 goluri!
 
Iar suporterii au gustat din plin recitalul oferit de favoriți după pauză.
 
Vasile s-a mișcat ca un veritabil acrobat și a închis în multe momente poarta, iar Drăgan a coordonat "tăvălugul" care a călcat în picioare apărarea adversă pentru cea de-a 5-a victorie în 7 etape.
 
Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim, spectatorilor pentru susținere! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Pentru echipa de la malul mării urmează o deplasare la Bacău, joi, 12 octombrie, și apoi mult așteptatul debut în grupele EHF European League, pe 17 octombrie, la Tatabanya.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


Handbal
CSM Constanța, învinsă de Minaur Baia Mare. „Un meci cu eliminări pe bandă în tabăra echipei noastre“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii