Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța a dispus de ultima clasată și se menține pe locul doi în ierarhia Ligii Naționale

ro

05 Feb, 2023 09:56 1251 Marime text
 


Echipa masculină de handbal CSM Constanța a câștigat primul meci oficial din 2023, trecând în deplasare de ultima clasată (fără niciun punct), CSM Oradea, în etapa a 16-a a Ligii Naționale.
 
„Delfinii“ s-au impus cu 33-30 (21-10).
 
Pentru formația de pe litoral au evoluat: Vasile, Rusu, Preda - Brasseleur - 8 goluri, Komogorov - 7, Nikolic - 5, Strankovic - 4, Drăgan - 3, Ravnic - 2, Susanu - 2, Caba - 1, Nistor - 1, Vegar, Ilie, Chikovani și Andrei.    
 

Start lansat în Liga Zimbrilor pentru handbaliștii CSM Constanța! Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au câștigat cu 33-30 (21-10, la pauză), pe terenul lui CSM Oradea, în primul meci oficial din acest an. După forcingul din prima repriză, Nistor & comp n-au mai forțat, iar adversarii au redus din diferență, dar echipa noastră s-a impus fără emoții, ultimele trei goluri ale gazdelor venind pe final. CSM Constanța a obținut cea de-a 12-a victorie în 16 etape și se menține pe locul secund în clasament, este mesajul CSM Constanța.

 
În urma acestui succes, echipa constănțeană acumulează 38 de puncte (având 12 victorii, două egaluri și două înfrângeri în 16 partide). Pe primul loc este campionana Dinamo, cu 48 de puncte (16 victorii din 16), iar podiumul este încheiat de Minaur Baia Mare, cu 36 de puncte.
 
Etapa viitoare programează pe litoral partida CSM Constanța - Minaur Baia Mare, partida fiind transmisă în direct de Pro Arena.    
 

Urmează meciul meciurilor, derby-ul cu Minaur Baia Mare, o adevărată finală pentru locul 2. Duminică, 12 Februarie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor din Constanța, unde mizăm pe tribune pline! Hai, Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii