Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia, eșec în meciul cu CSM Făgăraș, din turneul play-off de promovare

ro

21 Feb, 2023 12:05 1243 Marime text
 

Echipa masculină de handbal CS Medgidia a pierdut și al treilea meci disputat în turneul play-off de promovare în Liga Națională și se află pe locul șapte (din opt), fără niciun punct, după trei runde.

Formația pregătită de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga a cedat cu 29-36 (16-19) în deplasare cu CSM Făgăraș.  
 

Băieții au întâmpinat probleme la faza de finalizare, unde nu au reușit să-și fructifice mai ales ocaziile de contraatac, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, care găzduiește și o declarație a lui Ionuț Deli-Iorga:
 
Nu a fost un meci bun. Am avut probleme de concentrare, se pare că nu ne-am acomodat încă cu play-off-ul. Sper să ne mobilizăm și să aducem puncte, pentru că avem nevoie de ele. Aș trage un semnal de alarma și Federației Române de Handbal și i-aș îndemna pe oficiali ca aceste meciuri să fie televizate, pentru că este nevoie.

 
În etapa viitoare, duminică, 26 februarie, CS Medgidia joacă din nou în deplasare, cu CSM Sighișoara (locul 3, cu 7 puncte).
 
Celaltă reprezentantă a județului Constanța din Divizia A, CSM Constanța DivA, evoluează în turneul play-off de tineret, iar, după trei runde, ocupă poziția a cincea, ultima, după ce a fost învinsă în ambele partide jucate (în ultima a avut rundă liberă).
 
În etapa a patra, formația din Constanța întâlnește pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, CSA Steaua București DivA (locul 3, cu 3 puncte), vineri, 24 februarie, de la ora 14.30.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii