Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia, eșec în disputa cu CSM Odorheiu Secuiesc

ro

19 Apr, 2022 19:07 1653 Marime text
  • În clasament, CS Medgidia se află pe locul șapte, cu 15 puncte, la egalitate cu echipa de pe poziția a șasea.

Echipa masculină de handbal CS Medgidia a disputat astăzi meciul din etapa a 12-a a turneului play-off de promovare al Diviziei A, întâlnind în deplasare, într-o partidă dificilă, CSM Odorheiu Secuiesc, a doua clasată.

Medgidia e conștientă de puterea adversarei, însă știe că în sport nimic nu este imposibil.

Băieții lui Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu promit că vor da totul pe teren și speră să aibă o zi bună!, a fost mesajul CS Medgidia dinaintea partidei.  

 
Partida s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 28-21, după ce la pauză echipa din județul Constanța era la numai un gol distanță de adversara sa, 10-11.  

Handbaliștii au pierdut cu fruntea sus meciul din această seară cu CSM Odorheiu Secuiesc, scor 28-21, după un joc frumos, în care și-au surprins în multe momente adversara.
 
Băieții au ținut mereu aproape de Odorhei, iar la pauză, un singur gol despărțea pe tabelă cele două echipe, scor 11-10.
 
În repriza a doua, meciul a curs în aceeași direcție, Odorhei menținându-se în avantaj, iar Medgidia, aproape, în spatele ei. Pe final însă, Odorhei a reușit să se desprindă și să câștige.
 
Medgidia pierde această partidă demnă și știe că cei care nu-și amintesc de înfrângeri, nu vor cunoaște victoria, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
În clasament, CS Medgidia se află pe locul șapte, cu 15 puncte (la egalitate cu echipa de pe poziția a șasea), după cinci victorii și șapte eșecuri în 12 partide.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Medgidia)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii