Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Astăzi se joacă marele derby al turului de campionat, Dinamo - CSM Constanța

ro

11 Nov, 2022 10:08 1335 Marime text
 
 
Sala Dinamo din capitală găzduiește astăzi, de la ora 17.30, meciul de handbal Dinamo București – CSM Constanța, din etapa a 11-a a Ligii Naționale, confruntarea fiind transmisă în direct la Pro Arena.
 
Se întâlnesc primele două clasate, campioana Dinamo conducând ierarhia cu parcurs perfect în cele nouă meciuri jucate (27 de puncte), iar formația de pe litoral urmând-o cu 25 de puncte (dar și un meci în plus), jucătorii pregătiți de George Buricea având opt victorii, un egal și o înfrângere în zece partide.
 

Trei etape până la finalul turului de campionat, iar CSM Constanța este neînvinsă pe teren propriu, având un bilanț de opt victorii, un egal și o înfrângere în sezon. La două puncte distanță de primul loc, CSM Constanța susține derby-ul turului, pe terenul primei clasate, Dinamo București, iar finalul de tur al campionatului se anunță unul extrem de interesant. Băieții antrenați de George Buricea merg cu gândul să presteze un nivel de joc cât mai ridicat și să asigure spectacolul unui handbal cât mai frumos, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 

Am speranța că vom face un meci foarte bun și când vom trage linie cel mai important este să ne putem privi în ochi că am dat absolut tot ce se poate pe teren. Am încredere în echipa mea că vor juca cum ne-am pregătit!, a menționat antrenorul echipei de pe litoral, potrivit sursei citate.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii