Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, un nou eşec pe banca Galatei

ro

13 Dec, 2010 02:42 2263 Marime text
hagi.jpg

Cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri, Gheorghe Hagi are zilele numărate pe banca formaţiei Galatasaray Istanbul. În acest weekend, echipa din Istanbul a suferit un nou eşec, scor 0-2, cu Genclerbirligi, chiar la meciul de despărţire de stadionul Ali Sami Yen. Din 2011, Galatasaray va juca partidele de pe teren propriu pe un stadion nou, Turk Telekom Arena.

„A fost o seară în care am întristat pe toată lumea. Nu voia nimeni o astfel de seară şi toată lumea trebuie să facă o analiză acasă. Am intrat pe teren cu dorinţa de a învinge, dar a fost o lipsă de concentrare. Nu îmi explic de ce am jucat atât de slab în primele 20 de minute. Vom avea un stadion nou. Cu siguranţă acolo trebuie să apărem cu o echipă nouă, în cel mai bun mod", a spus Hagi. Antrenorul Galatei are în acest al doilea mandat la formaţia turcă un palmares inferior celui al predecesorului său, Frank Rijkaard. Hagi a înregistrat în cele opt meciuri de până acum două victorii, două rezultate de egalitate şi patru înfrângeri, acumulând opt puncte. În schimb, Rijkaard a obţinut în primele opt etape ale acestui sezon, până în momentul plecării de la Galatasaray, 12 puncte (patru victorii, patru înfrângeri). După 16 etape, gruparea din Istanbul ocupă un ruşinos loc 10 în clasament, cu 20 de puncte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • titi 13 Dec, 2010 12:01 sper sa plece cat mai repede machedonul de akolo o sa moara de oftica toata gasca de cocliti de la academie