Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după Farul Constanța - Urartu 3-2 „Victoria a venit bine, cred că a adus iar acel spirit în vestiar“

ro

28 Jul, 2023 00:11 1572 Marime text

Farul Constanța a câștigat meciul din prima manșă a turului doi preliminar din Conference League, ediția 2023/2024, dispunând cu 3-2 (2-2) la Ovidiu de FC Urartu, campioana Armeniei, care a condus de două ori, cu 1-0 și 2-1.

Campioana României a marcat golul victoriei în minutul 90+5, prin căpitanul echipei, Ionuț Larie.

Suntem o echipă imprevizibilă, care vrea să joace fotbal. Ofensiv, cred că am făcut lucrurile foarte bine, cât puteam să facem, defensiv am suferit, în special în prima repriză, așa cum s-a întâmplat și în meciul cu Sheriff. Toate echipele au calitate, trebuie să jucăm și fără minge mult mai bine. În repriza a doua, am reglat lucrurile, puteam marca și mai mult, dar asta e, până la urmă am câștigat, așa cum am câștigat și campionatul. Am întors rezultatul, iar această victorie a venit bine, cred că adus iar acel spirit în vestiar. Ne așteaptă un meci greu la ei, dar mergem să facem o partidă mare. Învățăm, noi nu suntem o echipă consolidată, obișnuită să câștige an de an. Dar avem un lot talentat și creștem. Jucăm ceva atipic pentru noi, din trei în trei zile, nu e ușor, jucătorii au venit pe rând, nu sunt toți la același nivel de pregătire, a declarat la final Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, la Prima Sport.    

 
Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


LIVE TEXT
Farul Constanța, victorie venită în prelungiri cu FC Urartu, în preliminariile Conference League 2023/2024! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii