Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după Farul Constanța - Flora Tallinn 3-0 „Ne-a ieșit, suntem fericiți. Aveam nevoie de această victorie“

ro

11 Aug, 2023 00:08 1995 Marime text

Farul Constanța, campioana României, a învins cu 3-0 Flora Tallinn, campioana Estoniei, la Ovidiu, în turul doi preliminar al Conference League, iar „marinarii“ sunt cu un picior în play-off.

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a subliniat importanța victoriei.

Lumea e fericită, toți jucătorii sunt fericiți. Am trecut printr-o perioadă grea, în care am jucat mult, nefiind obișnuiți. În prima repriză, s-a văzut puțină oboseală, dar, prin calitatea jucătorului și prin ce am făcut după pauză, am meritat succesul, deși a avut și adversarul două ocazii clare. Dar câteodată ai noroc, ei nu au marcat, noi am făcut-o. Ne-a ieșit, suntem fericiți. Mă bucur pentru jucători, aveam nevoie de această victorie. Plusul cel mai mare e că nu am primit gol. Trebuie să începem să nu luăm gol și să marcăm și atunci victoria e aproape, a declarat Hagi, la Prima Sport.

 
Despre Constantin Budescu, care, la debutul la Farul, a fost titular, a marcat un gol, a oferit o pasă decisivă și a reușit mai multe faze spectaculoase:

Budescu era antrenat, a făcut pregătirea cu Petrolul. E clar că mai are mult din punct de vedere fizic să ridice standardul, dar contam pe experiența lui. E un jucător care știe să interpreteze fotbalul. Alibec avea nevoie lângă el de cineva cu care se înțelege foarte bine. Calitatea lui Budescu e numărul 10, cum i-am avut pe Cernat, Eric, Ianis, fiecare diferiți într-un mod sau altul,dar jucători care creează, inventează și au tehnică foarte bună. Am fost decar și-mi plac decarii, e evident. Le dau ce au nevoie, îi responsabilizez.Trebuie să muncim să-l facem mai bine fizic, să fie mai iute. Trebuie să mai slăbească și împreună vom reuși. L-am văzut motivat, are dorință și cred că-i place cu noi.   


Despre meciul retur:

La cum am văzut-o pe Flora Tallinn, 3-0 nu e un scor liniștitor pentru retur. E o echipă atletică, vertical joacă foarte bine, dar și între linii. Fotbaliștii știu jocul, sunt foarte înalți. Va trebui să pregătim bine fazele fixe, mingea statică și va trebui să facem un meci foarte bun la ei.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


LIVE TEXT
Farul Constanța, victorie cu 3-0 cu Flora Tallinn! „Marinarii“, la un pas de play-off în Conference League 2023/2024 (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii