Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grigoraş, şi el lângă echipa suporterilor „Continuă veştile bune la SSC Farul Constanţa” (galerie foto)

ro

09 Aug, 2016 00:00 12018 Marime text


Suporter Spirit Club Farul Constanţa, echipa înfiinţată de fanii constănţeni, a efectuat, aseară, primul antrenament pe terenul ITC din Constanţa, cel pe care va susţine momentan meciurile de acasă din Liga a 4-a.
 
Sub comandă antrenorului Ion Barbu, care a fost ajutat de Gică Mina, s-au aflat 14 jucători, printre care Bumbac, Alex Grigoraş, Ochia, Mazilu, Beşleagă, Mândră, Elisei sau Măgureanu. Din lot mai fac parte însă şi componenţi ai echipei naţionale de fotbal pe plajă a României, care, în acest weekend, participă, în Ungaria, la Siofok,  la cel de-al treilea turneu preliminar al Diviziei A din Liga Europeană. Totodată, veni să joace la SSC Farul şi mai mulţi foşti fotbalişti ai FC Farul.
 
Astăzi, de la ora 18.00, pe terenul SNC din Constanţa, SSC Farul va susţine un amical cu echipa de juniori Under- 19 a clubului Performer Constanţa. O altă partidă de verificare va fi cu echipa de Liga a IV-a CFR Constanţa, pe terenul acesteia, sâmbătă, de la ora 10.00 sau 11.00.

Ieri, fanii Farului au anunţat pe Facebook şi planurile îndrăzneţe pe care le au în ce priveşte sectorul juvenil. „Continuă veştile bune la SSC Farul Constanţa, echipa create de către suporteri pentru suporteri. Echipa de juniori sub 17 ani a ACS Performer Constanţa va evolua în sezonul care tocmai stă să înceapă sub sigla SSC Farul în cadrul campionatului de juniori A1. De asemenea, SSC Farul va avea în scurt timp şi o şcoală de fotbal, la nivelul căreia se vor regăsi toate grupele de vârstă din fotbalul juvenil (A - E). Acţiunile de selecţie vor începe la data de 1.09.2016, clubul fiind în discuţii avansate cu potenţiali antrenori dintre fostele glorii ale FC Farul Constanţa. Totodată, am obţinut acordul de principiu al clubului CS Eforie ca cele două centre de copii şi juniori să colaboreze în viitor în sensul acordării dreptului de preemţiune la achiziţionarea celor mai promiţători tineri fotbalişti de către SSC Farul. Componenţa staff-ului şcolii de fotbal, pentru fiecare grupă de vârstă în parte, va fi comunicată până la începerea acţiunii de selecţie”, au informat suporterii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii